Suosituimmat haut

  Newport Collection

  Toimitustiedot

  Toimitustiedot Suomi

  Yli €69* tilaukset, jotka toimitetaan Suomeen, lähetetään ilman postikuluja. Jos tilauksen loppusumma on alle €69, lisätään tilaukseen postikulut €8,50. Emme toimita Ahvenanmaalle. Arvonlisävero- tai tullimaksuja ei palauteta.

  * Rahtimaksu €69 lisätään tilauksiin, jotka sisältävät tilaa vieviä tuotteita, kuten huonekalut, peilit jne., vaikka tilauksen arvo ylittäisi €69

  Toimitusaika

  Normaali toimitusaika on 2-15 päivää, jos tuote löytyy varastosta. Pidätämme oikeuden mahdolliseen loppuunmyyntiin. Jos tuotetta ei löydy varastosta, ilmoitamme sinulle uuden toimitusajan sähköpostilla tai puhelimitse. Jos toimitusaika on pidempi kuin tilausvahvistuksessa ilmoitettu, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian asian tultua tietoomme ilmoittamalla uuden toimitusajan. Pidätämme oikeuden kieltäytyä mahdollisista korvausvaateista, mitä tulee toimituksen myöhästymiseen.

  Ohjeet tuotteiden vastaanottamiseen

  Kun vastaanotat tilauksen, on tärkeää, että tuote tai tuotteet tarkistetaan ennen vastaanottamista. On tärkeää katsoa, että pakkaus on säilynyt yhtenäisenä ja ehjänä sekä ilmoittaa postille tai kuljetusyhtiölle mahdollisista vahingoista. Mikäli käy niin, että tuote on vaurioitunut, on paljon helpompaa reklamoida kuljetusyritykselle, jos heillä on merkintä vahingoittuneesta pakkauksesta. Toimitusvahingoista tulee ilmoittaa meille mahdollisimman pian. Jos sinulla on kotiintoimitus ovelle, on tärkeää, että olet kotona vastaanottamassa toimituksen ja voit tehdä aikaisemmin mainitun tarkastuksen. Mahdolliset omat sopimukset kuljettajan tai toimittajan kanssa tapauksissa, joissa et ole kotona toimitushetkellä, tehdään omalla vastuulla.

  Kuinka tuotteet toimitetaan

  Postikuljetus: Käytetään suurien ja painavien tuotteiden toimitukseen. Toimitus tapahtuu alaovelle, jos asut kerrostaloasunnossa ja tontille, jos asut talossa (normaalilla kulkukelpoisuudella) arkisin klo 7-16, ei sisäänkantoa. Posti on sinuun yhteydessä toimituksen ajankohdasta. Huomioithan, että vastaanottaja ei voi päättää toimitusajankohtaa, koska se on täysin riippuvainen postin kiinteistä reiteistä sinun alueellasi.

  Postin noutopiste: Alle 20 kg painoiset vpaketit toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen, jos tilaukselle on valittu standarditoimitus. Muussa tapauksessa kotiintoimitus. Muistathan ilmoittaa voimassaolevan matkapuhelinnumeron, johon saat noutoilmoituksen tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa. Jos sinulla ei ole matkapuhelinta, saat ilmoituksen kirjeitse. Huomioithan, että paketti pitää noutaa 14 päivän kuluessa, muuten se palautuu meille postin kautta.

  Kaikki toimitukset (kirjeitä lukuunottamatta) lähetetään seurantanumerolla, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostilla. 

  Ei noudettu tilaus

  Jos et ole vastaanottanut tilaustasi viikon sisällä siitä, kun olet saanut toimitusvahvistuksen sähköpostilla, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä, jotta vältytään tilauksen palautumiselta.

  1) ei ole noutanut pakettia noutopisteestä; 

  2) ei ole ollut tavoitettavissa ilmoitetussa numerossa, kun toimitusilmoitus on lähetetty; 

  3) on kieltäytynyt vastaanottamasta toimitusta; 

  4) on antanut virheellisiä tietoja, kuten väärän nimen, osoitteen tai yhteystiedot, tulee Newport veloittamaan asiakkaalta maksun. Kirjeistä ja paketeista maksu on enintään €50 sis. alv ja suuremmista paketeista veloitetaan enintään €75 sis. Alv. Veloitettava kulu kattaa Newportin osan palautuskuluista ja hallinnollista kuluista ja veloitetaan laskulla tai palautettavasta summasta, joka hyvitetään asiakkaalle, kun tuote on palautunut Newportille.