Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Newport image

  27 YEARS OF DEFINING HOMES

  THE STORY OF NEWPORT


  Our Story

  "Kun vastaan kysymykseen siitä, missä ja milloin Newport perustettiin, kohtaan aina hämmennystä. Monet kuvittelevat, että Newport on vanha yritys, joka on ollut toiminnassa jo vuosia. Olen kovin iloinen siitä, että Newportilla on sielu ja identiteetti, joka ulottuu pidemmälle kuin luomamme historia."

  - Bo-Wilhelm Horndahl

  Newport Image

  1997

  Owe Sporrong ja Marcel van der Meyden avaavat ensimmäisen Newport-liikkeen Tukholman Sveavägenille.

  Newport Image

  1999

  Newport ottaa seuraavan askeleen ja aloittaa omien petivaatteiden ja muiden kodintekstiilien, kuten froteekylpytakkien, aamutakkien ja huopien valmistamisen.

  Newport Image

  2001

  Newport avaa toisen liikkeen Nordiska Kompaniet -tavarataloon, jossa on 5 inspiroivaa huonetta tyypilliseen Newport-tyyliin.

  Newport Image

  2008

  Newport-tyyli on noussut ilmiöksi sisustusmaailmassa ja liikkeemme NK-tavaratalossa kasvaa kooltaan kaksinkertaiseksi.

  Newport Image

  2012

  Newport avaa liikkeen Norrköpingiin, jossa sisustustavaravalikoimaa laajennetaan, ja tämä liike keskittyy eksklusiivisten sisustustavaroiden myyntiin.

  Newport Image

  2012

  Newport aloittaa omien huonekalujen valmistuksen vastatakseen ylellisten huonekalujen kysyntään.

  Newport Image

  2012

  Uusi liike avataan Bromma Blocks- kauppakeskukseen. Gallerian ainutlaatuisen muotoilun myötä, jossa kuljetaan liikkeen läpi, myös tästä myymälästä tulee menestys.

  Newport Image

  2013

  Newport avaa uuden liikkeen Linköpingiin, jossa sisustustavarat ja kauniit huonekalut ovat esillä inspiroivassa ympäristössä.

  Newport Image

  2013

  Newport on esillä yhdestä maailman suurimmista sisustusmessuista Pariisissa. Tästä alkaa yrityksen kansainvälinen menestys.

  Newport Image

  2015

  Newport avaa uuden liikkeen keskelle Västeråsia, ja se keskittyy sisustustavaroihin ja huonekaluihin.

  Newport Image

  2015

  Newport avaa verkkokaupan jälleenmyyntiin, ja sen valikoimassa on yli 3 000 tuotetta. Vuoden lopulla verkkokauppa on Newportin paras myyntikanava.

  Newport Image

  2017

  Liike avataan yhdelle maailman parhaimmaksi valitulle hiihtoalueelle – Åreen.

  Newport Image

  2017

  Newport avasi ensimmäisen Premium-myyntipisteensä Västerås. 400 neliön myymälä, joka on täynnä mukavia sisustustietoja ja laadukkaita huonekaluja sekä näytemyyntiä.

  Newport Image

  2018

  Newport tuo markkinoille konseptin, Newport Design Studio, jolla on omat sisustussuunnittelijat, jotka voivat auttaa asiakkaitamme kaikkialla Euroopassa sisustusprojekteilla.

  Newport Image

  2018

  Uusi lippulaivamyymälä Norrköping Lindenissä! 350 neliömetriä täynnä ainutlaatuisia huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja sisätilojen yksityiskohtia, jotka on käsin poimittu ympäri maailmaa.sign Studio omilla sisustajillaan, jotka voivat auttaa asiakkaitamme kaikkialla Euroopassa sisustusprojekteissa.

  Newport Image

  2019

  Newport avaa uuden Newport Atelier -myymäläkonseptin Norrköping Lindeniin. Myymälässä Newportin ainutlaatuiset tuotteet esitellään upeasti ja ne saavat ansaitsemansa huomion.

  Newport Image

  2020

  Newportin lippulaivamyymälää Tukholman NK:ssa remontoidaan laajasti. Myymälän huikean muutoksen myötä asiakkaat voivat tutustua huonekaluihin ja sisustustuotteisiin upeissa ympäristöissä. Newportin Newport Atelier -myymäläkonsepti esitellään myös hiljattain remontoidussa myymälässä.

  Newport Image

  2020

  Newport avaa Ruotsin suurimpiin kuuluvan sisustusalan outlet-myymälän Norrköping Ingelstaan! Siellä on 1700 m2 täynnä huonekaluja, ainutlaatuista designia ja ajattomia kodin sisustustuotteita, aina 20-70 prosentin alennuksella.

  Newport Image

  2021

  Newportin verkkokauppa ottaa ensiaskeleensa Ruotsin ulkopuolelle ja aloittaa toimintansa Suomessa, jossa asiakkaat voivat tilata kotiin ylellisiä huonekaluja ja sisustustuotteita.


  Newport Image

  2021

  Newportin perinteinen Christmas Shop saa nostetta ja laajentaa osastoaan Tukholman NK-tavaratalossa. Asiakkaat kutsutaan 300-neliöiseen joulumaailmaan, joka on tulvillaan jouluisia koristeita, lahjoja ja inspiraatiota. Tästä perinteestä on tullut joulushoppailijoiden suosikki.


  Newport Image

  2022

  Newport jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa ja avaa vuonna 2022 verkkokaupan Norjaan.


  Newport Image

  2023

  Göteborgissa avataan 260 neliön myymäläosasto Nordiska Kompaniet -tavarataloon. Uusi myymälä avataan aluksi perinteisenä Newport Christmas Shopina.


  Newport Image

  2023

  Newport hankkii jalansijaa Euroopassa avaamalla euroopanlaajuisen verkkokaupan. Vuonna 2023 avataan myös verkkokaupat Alankomaihin ja Tanskaan.


  Bo-Wilhelm Horndahl

  "There are pieces that furnish a home. And those that define it."

  Newport image