Suosituimmat haut

  Newport Collection

  Ostoehdot

  Newport pidättää oikeuden kirjoitusvirheisiin, tuotteiden loppuunmyyntiin ja mahdollisiin asiavirheisiin, joita voi löytyä verkkosivustollamme tai mainoksissamme. Jos olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava huoltajan lupa tilata meiltä. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille. Newport pidättää oikeuden peruuttaa oston, jos sen yhteydessä epäillään petosta.

  Hinnat

  Kaikki Newport-valikoiman tavarat sisältävät arvonlisäveron ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja sekä mahdollisiin painovirheisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin. Toimituskulut lisätään osalle valikoiman tuotteista. Alennushinnat ovat voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.

  Newportilla on oikeus korjata verkkosivuilla oleva hinta ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas saa tilauksen yhteydessä tilausvahvistuksen sähköpostilla. Mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee selkeitä selvitysvirheitä tai vastaavia, kuten hintaan tai tuotetietoon kohdistuvaa virheellistä tietoa, joka esiintyy tilausvahvistuksessa tai laskussa, on Newportilla oikeus korjata mahdolliset hintavirheet tai muut tiedot, jonka jälkeen asiakkaalle toimitetaan uusi tilausvahvistus. Asiakkaalla on aina oikeus peruuttaa tilaus, mikäli hän ei hyväksy muutoksia.

  Alennuskoodi/lahjakorttikoodi

  Syötä alennuskoodi tai lahjakorttikoodi maksaessasi osoitteessa newport.fi kohdassa “Syötä alennuskoodi/lahjakortti”. Alennuskoodit koskevat normaalihintoja, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin, kampanjoihin tai tarjouksiin, jollei ehdoissa muuta mainita. Huomaa, että alennuskoodeja ei voida yhdistää lahjakortteihin eikä käyttää joulumalliston tuotteisiin.
  *Henkilökohtainen syntymäpäiväkoodisi on voimassa kaksi viikkoa. Voit käyttää sen verkossa tai myymälöissä. Koskee vain normaalihintoja.

  Maksaminen

  Voit valita monesta eri maksutavasta sinulle sopivan. Hyväksytyt maksutavat ovat Korttimaksu, Lasku 14 päivää ja osamaksu. Lue lisää maksuvaihtoehdoista kohdassa “Maksuvaihtoehdot”.

  Henkilötiedot

  Kun teet ostoksia osoitteessa newport.fi tai kun liityt asiakaskerhoomme jäseneksi, annat itsestäsi tietoja, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä tilauksen tai jäseneksi tulon yhteydessä hyväksyt, että tietojasi käytetään yrityksessämme niillä tavoin, jotka täyttävät sitoumuksemme sinulle. Tietoja käytetään tunnistautumiseen, hallinnollisissa tehtävissä ja viestinnässä kanssasi sivuston newport.fi jäsenenä tai käyttäjänä, esimerkiksi, kun tarjoamme sinulle räätälöityjä tarjouksia. Tietoja käytetään myös asiakasanalyysiin ja tilastolliseen tarkoitukseen. Henkilötiedot voidaan rekisteröidä asiakasnumeroksi Newportilla. Käsittelemme henkilötietojasi erittäin huolellisesti ja luottamuksellisesti sekä takaamme, että henkilötietolain mukaisesti asiakastietojasi käyttää vain sivusto newport.fi. Poikkeuksena on kolmannen osapuolen (Klarna AB) käyttämä sosiaaliturvatunnus, kun siellä tehdään luottotietojen tarkastus valitessasi laskun tai osamaksun maksuvaihtoehtona.

  Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja sinusta säilytetään. Jos tiedot ovat virheelliset, puutteelliset tai merkityksettömät, voit pyytää, että tiedot korjataan tai poistetaan. Ota siinä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Newport Collection AB, Ruotsin yritystunnus 556760-0118, Importgatan 39, 602 28 Norrköping, Ruotsi käsittelee henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön (EU:n yleinen tietosuoja mukaan luettuna) mukaisesti.