Suosituimmat haut

  Newport Collection

  Peruutusoikeus, takuu ja palautus

  Avoin kauppa

  Ei koske tilaustuotteita. Poikkeuksena tähän ovat tilaustuotteet. Näet tuotteen alla olevissa tuotetiedoissa, onko kyseessä tilaustuote. Jos et ole varma, onko tuotteesi tilaustuote, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].

  Etämyyntisopimuslaki antaa sinulle täyden oikeuden peruuttaa tai palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Ilmoitathan meille aikeistasi osoitteeseen [email protected].

  Huomioithan, että tämä ei koske tilaustuotteita. Näet tuotteesta, onko kyseessä tilaustuote, tuotteen kohdalla löytyvästä tuotetiedosta. Newport palauttaa ostosumman 30 päivän sisällä siitä, kun kuluttaja on ehtojen mukaisesti perunut kaupan. Peruutus- ja palautusoikeus on voimassa ainoastaan, jos alla olevat ehdot täyttyvät:

  • Tuote on käyttämätön ja virheetön
  • Ostosta löytyy lasku/kuitti
  • Pakkaus on vahingoittumaton

  Jos haluat perua tilauksen tai oston, saat koko ostosumman takaisin, mutta maksat kuitenkin palautuksen toimituskulut. Palautettava tuote tulee olla samassa kunnossa kuin missä se on vastaanotettu ja palautus tulee tehdä tuotteen alkuperäisessä paketissa. Olethan meihin yhteydessä ennen palautusta, niin saat lisäohjeita siitä, kuinka palautus tehdään. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].

  Tuotetakuu / Reklamaatio

  • Takuuasioissa tai reklamaatioissa suosittelemme olemaan yhteydessä osoitteeseen [email protected]
  • Newport seuraa Kuluttajansuojalakia, joka koskee takuuasioita ja reklamaatioita.
  • Takuureklamaatiossa tulee aina pystyä näyttämään ostokuitti/lasku.
  • Liitä reklamaation selkeät kuvat, joista ilmenee, mikä tuotteessa on vikana.

  Tuotteiden palautus

  You can register your return online here: https://my.newport.fi/returns

  Ota yhteyttä meihin osoitteessa [email protected] kun haluat tietoa palautuksesta. Palautuksessa asiakas maksaa aina postikulut itse paketin lähettämisestä Ruotsissa sijaitsevaan varastoomme. Palautuksia, jotka tehdään ilman yhteydenottoa, ei hyväksytä.

  Kiista

  Mahdollisessa kiistatilanteessa Newport seuraa Yleisen Kuluttajalautakunnan päätöksiä.