undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection

  A WORLD OF FLOWERS

  Newport on tulvillaan kukkia

  Tutustu upeaan keinotekoista kasvien kokoelmaamme, jonka innoituksena ovat toimineet monet maailman upeimmista puutarhoista. Meillä on kauniita leikkokukkia, upeita viherkasveja ja näyttäviä puita. Tervetuloa ikivihreään Newport Flower Worldiin!

  MOST LOVED

  Kestosuosikkien kasvivoimaa

  Hortensiat, orkideat, ruusut ja orastavat oksat ovat kestosuosikkejamme. Monet kukat edustavat klassista kauneutta, joka ei koskaan mene pois muodista. Tähän olemme koonneet tekokasveja, joita monet asiakkaamme rakastavat. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kasvimme tuovat kotiisi ikivihreää kasvivoimaa.

  FRAGRANCED FAUX FLOWERS

  Côte Noire Collection

  Lanseeraamme nyt Côte Noire -tekokukka- ja tuoksuvalikoimamme. Inspiraatio on saatu elämästä ranskalaisissa kylissä, joissa kukkien aromit sekoittuvat paikallisten leipomoiden, hedelmien ja teen aromeihin. Sarjan kaikki tuotteet toimitetaan upeissa lahjapakkauksissa, joissa voit antaa ne lahjaksi läheisillesi.

  GREAT DEALS

  Newport Flower Outlet

  Flower Outlet -osastoiltamme saat korkealaatuisia tekokasveja alennettuun hintaan. Nämä moitteettomassa kunnossa olevat esittelykappaleet ovat peräisin kuvausrekvisiitasta, asiakaspalautuksista tai varastojen, myymälöiden tai toimittajien ylijäämistä. Valikoima muuttuu jatkuvasti.

  THRIVING SHOPS

  Newport Flower Corner

  NK Stockholmin, Linköpingin ja Norrköpingin myymälöissämme on tyylikäs Newport Flower Corner -kukkaosasto. Voit pyytää osaavaa henkilökuntaamme kokoamaan sinulle kukkakimpun tai valita jonkin valmiista kimpuistamme.