Uudenvuoden kattaus
Uudenvuoden kattaus
Uudenvuoden kattaus

FESTIVE SEASON

UUDENVUODEN KATTAUS

FESTIVE CELEBRATION

Kata pöytä uuden vuoden juhliin

Toivota uusi vuosi tervetulleeksi kauniilla kattauksella. Vuodenvaihteen kattaus ansaitsee aina lisähuomiota. Yhdistä uuden vuoden kattauksessa ylelliset hopeanväriset yksityiskohdat kauniisiin laseihin, koristeelliseen posliiniin ja näyttäviin kukka-asetelmiin.

Langham-aterinsarja, 24 kpl

Langham-aterinsarja, 24 kpl

Ainutlaatuiset hopeiset ruokailuvälineet, jotka saavat astiat loistamaan hieman enemmän. Myydään 24 kappaleen sarjoissa.
329,7 €471 €
Varastossa nopeaan toimitukseen
Uudenvuoden kattaus

LUXURY DINING

Tee kattaus Palladio-tuotteilla

Tervetuloa tutustumaan Palladio-mallistoon. Tämä ylellisin lautas- ja kuppisarjamme on valmistettu hienoimmasta luuposliinista. Palladio-tuotteissa on koristeellinen kohokuviointi ja hopeareunukset. Upeat posliinit viimeistelevät koko illalliskokemuksen.

Palladio-jälkiruokalautanen 6 kpl

Palladio-jälkiruokalautanen 6 kpl

Upea jälkiruokalautanen täydelliseen kattaukseen.
Palladio-jälkiruokalautanen antaa kattauksellesi entistä tyylikkäämmän ilmeen. Yhdistä siihen saman sarjan ruokalautanen ja aseta menyy tyylikkäästi jälkiruokalautaselle. Myydään 6 kpl:n pakkauksessa.
117,6 €147 €
Varastossa nopeaan toimitukseen
Uudenvuoden kattaus

FESTIVE CELEBRATION

Viimeistele kattaus hopeisilla yksityiskohdilla

Hopeiset yksityiskohdat lisäävät välittömästi kattauksen eleganssia. Hopean hohto antaa ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneen vaikutelman, joka täydentää kattausta tyylistäsi riippumatta. Valitse kattaukseen hopeisia yksityiskohtia, kuten aterimia, lautasliinarenkaita tai kynttilänjalkoja täydentämään ainutlaatuista tunnelmaa.  

Abbey-paikkakorttipidike

Abbey-paikkakorttipidike

Tyylikäs yksityiskohta, joka tuo eleganssia katettuun pöytään.
Aseta kaunis kortti pidikkeeseen, jonka kiillotettu hopeapinta antaa dramaattisen vaikutelman.
19,5 €26 €
Varastossa nopeaan toimitukseen
Abbey-kastikekannu

Abbey-kastikekannu

Kaunis, hopeinen kastikekannu.
Käytännöllinen ja koristeellinen yksityiskohta, joka antaa illalliskattaukselle hienostuneen vaikutelman.
102,7 €137 €
Varastossa nopeaan toimitukseen
Uudenvuoden kattaus

FESTIVE CELEBRATION

Valitse lasit kattaukseen

Juomat ovat usein tärkeä osa illallista, erityisesti juhlakaudella. Huolellisesti suunnitellussa kattauksessa on hyvä myös huomioida tarjoiltavat juomat ja valita niille oikeat lasit. Erimalliset ja -tyyliset lasit tuovat jännittävää dynamiikkaa kattaukseen ja parantavat juomakokemusta.

Uudenvuoden kattaus

DRINKKIVINKKI

Dry Martini

5 cl Giniä 
1 cl Kuivaa vermuttia
1 Vihreä oliivi

Sekoita ainekset sekoituslasissa, jossa on runsaasti jäätä. Siivilöi juoma lasiin ja koristele cocktail-tikussa olevalla oliivilla.

Kuvassa juoma tarjoillaan Manhattan martinilasista.

Uudenvuoden kattaus

DRINKKIVINKKI

Negroni Sbagliato

3 cl Camparia
3 cl Punaista vermuttia
6-10 cl Kuohuviiniä
1 Appelsiiniviipale tai appelsiininkuorta

Sekoita Campari ja vermutti sekoituslasissa, jossa on runsaasti jäätä. Kaada sekoitus lasiin ja lisää kuohuviini. Koristele appelsiiniviipaleella tai -kuorella. 

Kuvassa juoma tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.

Uudenvuoden kattaus

SPARKLING DETAILS

Anna viimeinen silaus kattauksellesi

 Nostaaksesi tunnelmaa ja tuodaksesi uuden vuoden juhliin glamouria ja ylellisyyttä voit tarjoilla illan jälkiruoan eksklusiivisista cocktaillaseista. Voit myös kaunistaa kattausta ja antaa sille lisähohtoa kastamalla lasien reunat ensin sokerisiirappiin ja sitten syötävään glitteriin. Jos sinulla on pienempiä laseja, kuten snapsilaseja, voit käyttää niitä kynttilälyhtyinä uudenvuoden kattauksessa.

Uudenvuoden kattaus

UUDEN VUODEN JÄLKIRUOKA

Valkoista suklaamoussea ja piparimuruja

10 piparkakkua
25 g voisulaa
3 dl vispikermaa
100 g valkosuklaata
1 muna

Murskaa piparkakut ja sekoita ne voisulaan.  

Sulata suklaa vesihauteessa. Älä kuumenna liikaa, vain juuri ja juuri sulamispisteeseen. 

Vaahdota muna ja kerma omissa astioissaan. Vaahdota muna vain kevyesti.

Kun suklaa on kädenlämpöistä, lisää se munavaahtoon sekoittaen voimakkaasti käsin tai sähkövatkaimella matalalla nopeudella.

Lisää joukkoon kermavaahtoa vähän kerrallaan, kunnes saat tasaista ja hienoa moussea.

Koristele annokset piparimurulla, tuoreilla marjoilla ja suklaapalalla.

Kuvassa jälkiruoka tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.

Uudenvuoden kattaus

UUDEN VUODEN JÄLKIRUOKA

Valkoista suklaamoussea ja piparimuruja

10 piparkakkua
25 g voisulaa
3 dl vispikermaa
100 g valkosuklaata
1 muna

Murskaa piparkakut ja sekoita ne voisulaan.  

Sulata suklaa vesihauteessa. Älä kuumenna liikaa, vain juuri ja juuri sulamispisteeseen. 

Vaahdota muna ja kerma omissa astioissaan. Vaahdota muna vain kevyesti.

Kun suklaa on kädenlämpöistä, lisää se munavaahtoon sekoittaen voimakkaasti käsin tai sähkövatkaimella matalalla nopeudella.

Lisää joukkoon kermavaahtoa vähän kerrallaan, kunnes saat tasaista ja hienoa moussea.

Koristele annokset piparimurulla, tuoreilla marjoilla ja suklaapalalla.

Kuvassa jälkiruoka tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Viestintä tapahtuu englanniksi tai ruotsiksi. Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Asiantuntijamme ovat offline-tilassa

Emme ole tällä hetkellä saatavilla chatissa, mutta voit ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

Newport Support
false

Viestintä tapahtuu englanniksi tai ruotsiksi.