Suosituimmat haut

  Newport Collection

  OUTDOOR LIVING

  Sisusta terassisi kevääksi!

  Nyt haaveilemme keväästä, lämmöstä ja auringosta! Siirry ulos hyvissä ajoin ja valmistaudu lämpimään ja valoisaan kauteen. Tutustu Artwoodin tämän vuoden ulkokalustevalikoimaan. Nämä laadukkaat ulkokalusteet kestävät kaudesta toiseen.

  CUSTOMER SERVICE

  Miten voin auttaa sinua tänään?

  Jos et löydä etsimääsi tai kaipaat lisätietoja valikoimastamme, palvelemme sinua mielellämme. Ota meihin yhteyttä puhelimitse +46 75 66 60 300 tai sähköpostitse [email protected].


  Ota yhteyttä »

  Ulkokalusteet

  RUSTIC AND NATURAL

  Luonnollinen tiikki

  Tiikistä valmistetut ulkokalusteet tuovat ulkotiloihin luonnollista, rustiikkista ja jykevää ilmettä. Artwoodin tiikkiset ulkokalusteet on valmistettu ensiluokkaisista ja huolellisesti valikoiduista materiaaleista. Kaikkien puukalusteiden tavoin tiikkikalusteet kaipaavat ajoittaista huoltoa kestääkseen käytössä pitkään.

  Ulkokalusteet

  THE PERFECT COMBO

  Tyylikkäät kalusteryhmät

  Ruokaryhmät, loungekalusteet tai aurinkovuoteet. Laajasta mukavien ja käytännöllisten design-ulkokalusteiden valikoimastamme löydät kaiken mitä tarvitset ulkotilaan. Kokoa oma ryhmäsi tai valitse suosikkisi tyylikkäistä, valmiista kalusteryhmistämme.

  Ulkokalusteet

  ROUGH MATERIAL

  Kestävä betoni

  Betonikalusteet ovat paitsi tyylikäs, mutta myös ilmastoälykäs vaihtoehto kierrätettävyytensä ansiosta. Vankat betonipöydät ovat täydellinen valinta, jos pidät jykevästä tyylistä. Voit tuoda lisätä ilmeeseen pehmeyttä polyrottinkisilla tai puisilla kalusteilla.

  Ulkokalusteet

  NEW IN

  San Remo – kokoa omasi

  Tutustu uuteen San Remoon! Valitse suosikkimoduulisi ja kokoa oma sohva tai loungekalustesarja – joka sopii täydellisesti ulkotilaasi.

  San Remo -leposohvasohvamoduuli, vasen

  San Remo -leposohvasohvamoduuli, vasen

  Mukana polyesteristä valmistetut vaaleat istuintyynyt, joissa on irrotettava päällinen.
  Yhdistä muihin saman sarjan moduuleihin luodaksesi omat ainutlaatuiset istuinkalusteesi tai luo näyttävä yhdistelmä eri sarjoista.
  3 142 €