undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection

  LOVELY LOUNGE AREA

  Vietä koko kesä ulkona

  Kun kesä on parhaimmillaan, tekee mieli olla ulkona pitkin päivää ja iltaa. Koristele ulkotila yhtä viihtyisäksi kuin sisätilat. Laadukkailla polyrottinki-, tiikki- ja betonihuonekaluilla sekä harmonisen sävyisillä tekstiileillä luot todellisen ulkoilmaparatiisin.

  FOREVER FLORAL

  Ylläpidä kasvien kauneutta

  Keinotekoisten kasvien hoito on varsin helppoa, eikä siihen tarvita viherpeukalon taitoja. Ylläpidä keinotekoisten kasvien kiiltoa ja kauneutta puhdistamalla ne pölyhuiskulla, kostealla liinalla tai tarpeen mukaan suihkuttamalla, jolloin ne pysyvät tyylikkäinä. Älä aseta tekokasveja suoraan auringonvaloon, sillä niissä ei ole UV-suojausta.

  WONDERFUL MATERIALS

  Yhdistele vapaasti loungetiloissa

  Älä anna ulkotilan rajoittaa luovuuttasi. Voit sisustaa ulkona samoin kuin sisällä tyynyjen, mattojen ja peitteiden avulla. Kauniiden tekstiilien kanssa ulkokalusteet pääsee todella oikeuksiinsa luonnonläheisen ilmeensä ansiosta.

  TOUCH OF NATURE

  Lämmin rottinki

  Valikoimastamme löydät monenlaisia rottinkikoreja eri muodoissa ja väreissä. Rottinkikorit luovat viihtyisää, lämmintä ja luonnonmukaista tunnelmaa, mikä tekee niistä niin suosittuja. Kori on täydellinen valinta ruukkujen suojaksi tai lisäsäilytykseen.

  Amazon kori natural korkea

  Amazon kori natural korkea

  Kori on tehty luonnonrottingista
  Rottinkikorit luovat viihtyisää, lämmintä ja luonnollista tunnelmaa, mikä tekee niistä niin suosittuja.
  99 €
  Varastossa nopeaan toimitukseen