Suosituimmat haut

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

  Tuoteuutuudet & Eksklusiivisia tarjouksia!

  CHRISTMAS ORNAMENTS

  Kauniit koristeet

  Löydä joulun kauneimmat kuusenkoristeet, jotka tuovat jouluun tyylikästä ja leikkisää tunnelmaa. Täältä saat ylelliset ja uniikit koristeet, jotka antavat kuusellesi persoonallista ilmettä. Toteuta tämän joulun näyttävin kuusi yhdistelemällä latvatähtiä, ruusukkeita ja erilaisia joulupalloja.

  Kuusenkoristeet
  Kuusenkoristeet
  Kuusenkoristeet
  Kuusenkoristeet

  LUXURIOUS ORNAMENTS

  Royal Collection

  Royal Fabergé Collection -joulukuusenkoristeiden sarjassamme on majesteettista karismaa. Koristeellisten, avattavien Fabergé-munien sisällä voi olla salaisuus. Kaikissa kokoelman osissa on yksityiskohtainen helmi- ja kimallekuviointi. Kuninkaallisille vain paras on tarpeeksi hyvää.

  Kuusenkoristeet

  HOLIDAY SEASON

  Matkailuhenkiset kuusenkoristeet

  Meillä on ilo esitellä Bon Voyage Collection. Tämä ainutlaatuinen kuusenkoristesarja herättää matkustamisen halun ja tekee kuusen koristelusta jännittävän seikkailun. Todellinen Disney-kuusi, jota sekä lapset että aikuiset haluavat tutkia - oksa oksalta.

  Kuusenkoristeet

  JOYFUL HOLIDAY

  Koristeet tuovat hymyn huulille

  Koristele kuusi koristeilla, jotka tuovat hymyn huulille. Cheerful Collectionin koristeet ovat kaikkien joulun ystävien mieleen. Koristeelliset, käsinmaalatut lasikoristeet ilahduttavat humoristisuudellaan. Näe lasten loistavat silmät ja aikuisten hymyt heidän katsellessaan Cheerful Collectionin leikkisiä joulukoristeita.

  Kuusenkoristeet

  MOST EXCLUSIVE

  Hepburn Collection

  Hepburn Collection -joulukoristesarjan on suunnitellut Kurt S. Adler, joka on valmistanut joitakin kaikkein uniikeimmista joulukoristeista. Joulun aikaan Kurt S. Adlerin koristeita voi nähdä maailmankuuluissa luksustavarataloissa, kuten Harrods ja Liberty Lontoossa, Bergdorf Goodman New Yorkissa ja Fortnum & Mason Lontoossa. Nyt niitä tarjoaa myös Newport Ruotsissa. Löydä suosikkisi verkkokaupastamme tai jouluisista myymälöistämme.

  Kuusenkoristeet
  Kuusenkoristeet

  SHIMMERING TREE TOPPERS

  Kimaltavat latvatähdet

  Kuusi ilman tähteä on kuin joulu ilman lahjoja. Aseta latvaan tyylikäs, kimaltava tähti, joka kerää katseet muotoilullaan. Lasten silmät kiinnittyvät kauniiseen latvatähteen ja hieno joulukuusi tuntuu vieläkin upeammalta. Tämä joulu todella muistetaan!