Suosituimmat haut

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

  Tuoteuutuudet & Eksklusiivisia tarjouksia!

  DECORATE FOR CHRISTMAS

  Koristeelliset joulukoristeet

  Pienillä sisustuselementeillä on suuri merkitys. Sisusta tuotteilla, jotka vievät ajatukset jouluun. Kaikki Newport-joulukoristeet on valittu, jotta sinä voit koristella joulusi innovatiivisesti ja tunnelmallisesti.

  FRIENDLY SOLDIERS

  Nutcracker Collection

  Pähkinänsärkijäsotilaat kuuluvat jouluun kaikkialla maailmassa. Newportin koristeelliset pähkinänsärkijät ovat taitavien käsityöläisten taidonnäytteitä. Pähkinänsärkijöistä on saatavilla eri malleja ja kokoja, jotka kaikki tuovat kotiisi perinteistä ja juhlavaa joulutunnelmaa.

  FASCINATING FABLE

  Luonnonläheiset joulukoristeet

  Eläimiä, talvista metsää ja luontoa. Luonnonläheiset koristeet tekevät kodista osan lumoavaa ja salaperäistä talvimaisemaa. Meiltä saat kauniita luonnonkoristeita, jotka tuovat mieleen taianomaisen satumaailman.

  FRAGRANT CELEBRATION

  Ylellistä joulua

  Joulu on kaikkien aistien juhlaa. Silmät saavat nauttia kauniista koristeista ja nenämme kohtaa monia ihania tuoksuja kanelista ja sammaleesta appelsiinin ja piparkakkujen tuoksuun. Suositun Molton Brown -tuotemerkin tuoksuvilla tuotteilla saat jouluun entistä ylellisemmät puitteet. Löydä käsisaippua, suihkugeeli, vartalovoide ja paljon muuta upeissa joulutuoksuissa.