Suosituimmat haut

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

  Tuoteuutuudet & Eksklusiivisia tarjouksia!

  CHRISTMAS TREE EXTRAVAGANT

  Löydä joulun kaunein kuusi

  Joulun aikaan me kaikki haaveilemme tuuheasta, kauniisti koristellusta joulukuusesta. Tutustu Newportin luonnonmukaisiin kuusiin, jotka säilyttävät aina neulasensa. Kun hankit laadukkaan tekokuusen, sinun ei tarvitse huolehtia karisevista neulasista tai metsästää täydellistä joulukuusta.

  Joulukuuset
  Joulukuuset

  10 YEAR WARRANTY

  10 vuoden takuu

  Upea ja luonnonmukainen kuusi, jonka LED-lamppua tuottavat lämmintä ja tunnelmallista valoa. Kuusen oksilla on valmiiksi kiinnitetyt lamput, ja kolmiosainen kuusi on helppo koota parissa minuutissa. Kuusessa on metallinen jalka. Kootessa sinun tarvitsee vain asettaa oksat haluamaasi asentoon. Kuusella on 10 vuoden takuu ja valoilla 3 vuoden takuu.

  Joulukuuset ovat myös CE-merkittyjä, joten ne täyttävät EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristönsuojelustandardit. Joulukuusen muovi ei sisällä myrkyllisiä aineita.