FESTIVE HOLIDAY

Joulun kauneimmat kattaukset

Kutsu läheisesi joulupäivälliselle ja tee tyylikäs kattaus valkoisella pöytäliinalla, tyylikkäillä posliineilla, kangaslautasliinoilla, tableteilla ja kristallilaseilla. Jokaista yksityiskohtaa myöten viimeistelty kattaus tuo vieraiden mieleen neljän tähden luksusravintolat.

NEW IN

Kata Audley-tuotteilla

Tutustu uutuussarjaamme! Audley Deep Red on joulukauteen sopiva, kolmiosainen lautassarja, johon kuuluu ruokalautasia, jälkiruokalautasia ja syviä lautasia. Luot niillä täydellisen ja kutsuvan kattauksen. Syvänpunaisen värinsä ja hopeanväristen reunusten ansiosta Audley on jo nyt lunastanut paikkansa asiakkaidemme suosikkina.

Audley Deep Red -ruokalautanen, 6 kpl

Koristele joulupöytä syvänpunaisilla posliineilla.
Audley Deep Red on tyylikäs ruokalautanen, joka on valmistettu kauniista punaisesta posliinista ja jossa on hopeinen koristereuna. Sopii täydellisesti kattaukseen aluslautaseksi tai ruokalautaseksi.
70,40 €140,80 €

Audley Deep Red -syvä lautanen, 6 kpl

Tarjoile joulupuuro kauniilta syviltä lautasilta.
Kauden uutuutena on Audley-lautassarja, jolta tarjoilet koko jouluaterian tyylikkäästi. Syvät lautaset sopivat erinomaisesti puurolle ja muille ruokalajeille sekä kauhan aluslautaseksi.
70,40 €140,80 €

Audley Deep Red -jälkiruokalautanen, 6 kpl

Viimeistele kattaus joulupunaisilla jälkiruokalautasilla.
Audley-sarjan aluslautaset viimeistelevät joulukattauksen. Klassinen ja perinteikäs punainen väri luo lämmintä tunnelmaa pöydän ääreen kokoontuneille läheisille.
61 €122 €

NEW IN

Avenue-pöytätekstiilit

Uusi, tyylikäs Avenue-pöytätekstiilisarja on valmistettu 100 % pehmeästä pellavasta. Klassisen valkoisissa lautasliinoissa, pöytäliinoissa, kaitaliinoissa ja pöytätableteissa on sininen koristereunus. Tällä ajattoman tyylikkäällä sarjalla luot helposti vieraillesi kauniita fine dining -kattauksia.

Newport Holiday -keittiöpyyhe

Nämä keittiöpyyhkeet tuovat joulutunnelmaa keittiöösi.
Tyylikkäissä Newport Holiday -keittiöpyyhkeissä on pähkinänsärkijäkuviointi ja kausiaiheista tekstiä. Kuviointi ja painatus tehdään käsityönä.
9,30 €18,70 €

FESTIVE HOLIDAY

Ruokahalua herättelevät aluset

Tutustu kaikkiin kauniisiin, kiillotetusta messingistä valmistettuihin alusiimme. Newportin pannunaluset on valmistettu käsin, mikä tekee jokaisesta tuotteesta uniikin. Ne viimeistelevät kattauksen ja tuovat siihen kaunista kiiltoa. Aterioiden välillä voit asetella ne esille keittiötasolle seinää vasten.

Julian-pähkinänsärkijä, paikkakorttipidike, 4 kpl

Tyylikkäät pähkinänsärkijät ohjaavat vieraat paikoilleen.
Anna tyylikkäiden pähkinänsärkijäsotilaiden tuoda pöytään viihtyisää joulutunnelmaa. Paikkakortit kiinnitetään pähkinänsärkijöiden hattujen loveen. Kaunista ja käytännöllistä!
37,40 €

William-pähkinänsärkijä, suola- ja pippurisirotin, tina

Viehättävät tinaiset suola- ja pippurisirottimet.
Newportin tinasta valmistetut koristeelliset suola- ja pippurisirottimet esittävät pähkinänsärkijäsotilaita. Sirottimet sopivat hyvin jatkuviksi koristeiksi päivällispöytään.
90,80 €

Abbey-tarjoilulautanen

Lautasenaluset sopivat myös tarjoilualustoiksi.
Hopeanväriset aluset tuovat kattaukseesi juhlavaa ja tyylikästä tunnelmaa. Abbey-lautasenaluset takaavat pöytäkattauksen näyttävän ilmeen.
37,50 €75,02 €

Midtown-lautasliina, valkoinen

Klassisen valkoiset, pehmeät puuvillalautasliinat.
Nämä ajattoman tyylikkäät lautasliinat sopivat kattauksiin kaikentyyppisissä pöydissä ja huoneissa. Valkoiset lautasliinat kuuluvat jokaiseen kotiin, sillä ne sopivat viimeistelemään tyylikkään kattauksen.
18,70 €

LUXURIOUS DINING

Gstaad Collection

Gstaad-sarja on saanut innoituksesta samannimisestä luksushiihtokeskuksesta Sveitsissä. Hienoista luonnonkuiduista kudotut, sinivihreäruudulliset tekstiilit tuovat lämmintä ja miellyttävää tunnelmaa. Nämä ylelliset, laadukkaasta puuvillakankaasta valmistetut keittiötekstiilit tekevät kattauksistasi erittäin kutsuvia.

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false