DECORATE FOR CHRISTMAS

Koristeelliset joulukoristeet

Pienillä sisustuselementeillä on suuri merkitys. Sisusta tuotteilla, jotka vievät ajatukset jouluun. Kaikki Newport-joulukoristeet on valittu, jotta sinä voit koristella joulusi innovatiivisesti ja tunnelmallisesti.

Claus-joulujuna

Claus on yksityiskohtainen metallista valmistettu joulujuna.
Kauniisti maalattu punaisen ja vihreän sävyinen juna on täynnä lahjoja ja sen katolla on pieni joulukuusi. Luo erottuvilla joulukoristeilla kotiisi upea tunnelma.
234,60 €

Janice-soittorasia, sirkusteltta

Nämä leikkisät koristeet tuovat iloa ja joulutunnelmaa.
Tunnelmamusiikkia soittavat eri malliset sirkusteltat kutsuvat mukaan vauhdikkaisiin seikkailuihin jouluisissa väreissä.
75 €

FRIENDLY SOLDIERS

Nutcracker Collection

Pähkinänsärkijäsotilaat kuuluvat jouluun kaikkialla maailmassa. Newportin koristeelliset pähkinänsärkijät ovat taitavien käsityöläisten taidonnäytteitä. Pähkinänsärkijöistä on saatavilla eri malleja ja kokoja, jotka kaikki tuovat kotiisi perinteistä ja juhlavaa joulutunnelmaa.

Erland-pähkinänsärkijä, sininen/valkoinen

Pähkinänsärkijä toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessa.
Erlandista on saatavana kolme eri kokoa, ja se sopii yhdistettäväksi punaisiin ja puna-sinisiin Douglas- ja Lincoln-pähkinänsärkijöihin. Puisen pähkinänsärkijän korkeus on 50 cm, joten se sopii erinomaisesti kuusen viereen, hyllylle tai portaikkoon.
68 €

Farley-pähkinänsärkijä, valkoinen

Pähkinänsärkijä toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessa.
Newportin joulukoristeklassikoihin kuuluvalla Farley-pähkinänsärkijällä on valkoinen, kultakoristeltu univormu. Farley sopii hyvin yhdistettäväksi Newport-malliston muihin pähkinänsärkijöihin, joita on saatavilla eri kooissa ja väreissä.
51,60 €

FASCINATING FABLE

Luonnonläheiset joulukoristeet

Eläimiä, talvista metsää ja luontoa. Luonnonläheiset koristeet tekevät kodista osan lumoavaa ja salaperäistä talvimaisemaa. Meiltä saat kauniita luonnonkoristeita, jotka tuovat mieleen taianomaisen satumaailman.

Harvey peura joulukoriste

Tuo eläin- ja luontoaiheita sisustukseesi lisäämään kodikasta ja lämmintä tunnelmaa.
Inspiroidu satumaisista lumimaisemista ja nauti talven raikkaudesta ihanilla joulukoristeilla. Koristeen vaaleat värit tuovat mieleen pohjoismaiset talvet huurteisine kuusineen.
75 €

Penny joulukoriste jääkarhu

Jääkarhu on täydellinen koriste jouluun.
Suloinen Penny-jääkarhu on viimeistelty laadukkaasti hienoilla ja ilmeikkäillä yksityiskohdilla. Aseta se joulupöytään tai muiden koristeiden seuraan luomaan mukavaa tunnelmaa.
18,70 €

CHRISTMAS DETAILS

Kaikkea juhlapyhiin

Lasipalloja, kimaltavia lintuhäkkejä, tekolunta ja paljon muuta. Meiltä Newportista saat kaikki tarvikkeet, joilla voit elävöittää joulukoristeluasi. Voit esimerkiksi koristella lasioksan joulukarkeilla, lintuhäkin valosarjalla tai lasikulhon upeilla kuusenpalloilla.

Valentin-lasikuusi

Lasikuusi on tyylikäs, kirkaslasinen kuusi, jossa on irrotettava latva.
Täytä joulukuusi joulun lempikarkeillasi tai päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse koristeluun keinolunta, valonauhoja tai pieniä joulupalloja. Hieno lahjaidea joulun aikaan.
75 €

Starry String valonauha hopea

Newportin kaksimetrisessä valoketjussa on 300 pientä lamppua.
Valoketju tuo upeaa ja taianomaista valoa, ja se voidaan ripustaa tai laittaa lasikulhoon tai lyhtyyn.
37,50 €

FRAGRANT CELEBRATION

Ylellistä joulua

Joulu on kaikkien aistien juhlaa. Silmät saavat nauttia kauniista koristeista ja nenämme kohtaa monia ihania tuoksuja kanelista ja sammaleesta appelsiinin ja piparkakkujen tuoksuun. Suositun Molton Brown -tuotemerkin tuoksuvilla tuotteilla saat jouluun entistä ylellisemmät puitteet. Löydä käsisaippua, suihkugeeli, vartalovoide ja paljon muuta upeissa joulutuoksuissa.

Floral & Citrus christmas cracker

Cracker sisältää neljä ihanaa suihkusaippuaa.
Sulostuta joulua ylellisellä Molton Brown -crackerilla, jossa on käsinmaalattu kultainen rottinkikuvio punaisella pohjalla.
25,30 €

Jubilant Pine & Patchouli Festive Bauble suihkugeeli

Joulupallo sisältää hohtavaa kylpy- ja suihkugeeliä.
Ripusta koristeellinen joulupallo kuuseen ja anna se sitten joululahjaksi.
21,50 €

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false