Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Workspaces by Newport
  Workspaces by Newport
  STYLEGUIDE

  WORKSPACES BY NEWPORT

  INSPIRING OFFICES

  Kaksi eri tyylistä toimistoa

  Työtila on paikka, jossa luovuuden tulee virrata. Tarjoamme design-inspiraatiota kahteen eri toimistotyyliin. Molempien tyylien perustana ovat nahkaiset huonekalut ja sisustustuotteet, ajattomat muodot ja yksityiskohdat, jotka ovat samaan aikaan käytännöllisiä ja koristeellisia. Tutustu siis Spring Station- ja Classic Escape -tyyleihin, jotka molemmat edustavat aitoa Newport-henkeä.

  STYLE GUIDE

  Classic Escape

  Tämä toimisto noudattaa klassista design-ajattelua ja yhdistelee eksklusiivisia yksityiskohtia. Mustavalkoiset klassikkokuvat, elegantit tummat sävyt sekä lentokoneiden ja autojen pienoismallit. Massiivimustaa työpöytää täydentävät valkoiset pylväät ja nahkayksityiskohdat, jotka antavat työhuoneelle tyylikkään ilmeen. Luova ja inspiroiva paikka vetäytyä työn ääreen.

  Workspaces by Newport
  Kensington-käyntikorttiteline

  Kensington käyntikorttiteline

  Kerää käyntikorttisi tyylikkääseen, nahkaiseen käyntikorttitelineeseen. Kensington-käyntikorttiteline tuo tyylikkyyttä työpöydällesi.
  31 €
  Workspaces by Newport

  BAR SERVING

  Mitä saisi olla?

  Mikset tarjoaisi vieraalle juomaa toimiston baarista. Baarikaappi tai ylellinen baarisalkku ovat sisustuselementtejä, jotka antavat ilmettä toimiston sisustukselle. Valitse lisäksi kristallilaseja, samppanjanjäähdytin ja tyylikäs tarjotin, niin saat taatusti vieraasi tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

  Workspaces by Newport
  Kensington-valokuvakehys, nahka

  Kensington valokuvakehys

  Kensington-valokuvakehys on tyylikäs nahkainen valokuvakehys. Kensington-valokuvakehys sopii täydellisesti yöpöydälle, työpöydälle tai konsolipöydälle ja kehystää rakkaimmat muistosi kauniilla tavalla.
  74 €
  Workspaces by Newport

  OFFICE STYLE GUIDE

  Spring Station

  Valoisien toimitilojen kevyeen tyyliin ovat omiaan lasikantiset ja kromijaloilla varustetut työpöydät. Tuo ilmavuuden rinnalle raskaampia yksityiskohtia, kuten työtuoli ja syvänruskeasta nahasta ja mahongista valmistettuja säilytysratkaisuja, joissa on mustia yksityiskohtia. Hopeansävyiset metallit, kirkas lasi ja suuret kahvipöytäkirjat viimeistelevät yhtenäisen, tyylikkään ja eksklusiivisen ilmeen.

  Workspaces by Newport
  Kensington-kynäteline, nahka

  Kensington-kynäteline

  Nahkaiseen kynätelineeseen voi asettaa kynät esille siististi ja samalla varmistaa työpöytäsi tyylikkään ilmeen.
  62 €
  Workspaces by Newport

  USEFUL DECOR

  Käytännöllistä sisustusta

  Työmateriaalit voivat toimia täydellisesti koriste-elementtinä, jos valitset hyvin suunnitellut yksityiskohdat. Isot, tyylikkäät kirjat, nahkaiset kynäkotelot ja tuoksukynttilät, jotka sytytetään vieraita vastaanotettaessa – ne kaikki ovat yhtä aikaa hyödyllisiä ja tyylikkäitä. Voit tehdä niistä kauniin asetelman suurelle hopeatarjottimelle.

  Kensington-nahkakulho

  Kensington nahkakulho

  Kensington-nahkakulho on käytännöllinen ja tyylikäs yksityiskohta, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi työpöydälle.
  41 €
  Workspaces by Newport
  Kensington-shakkipeli, nahka/metalli

  Kensington-shakkipeli

  Shakkipeli on valmistettu kauniista, bourbon-sävyisestä nahasta. Salkussa on koristeelliset salvat ja tyylikäs muotoilu, joten peliä voi pitää esillä koristeellisena sisustuselementtinä, vaikka peli ei olisi käytössä.
  576 €