undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Cire Trudon
  Cire Trudon
  Cire Trudon
  DISCOVER

  TRUDON

  DEO REGIQUE LABORANT 1643

  Maailman vanhin kynttilävalmistaja

  Trudon-tuoksukynttilät ovat vuosien varrella nousseet asiakkaidemme suosioon uniikkien ominaisuuksiensa ja pehmeiden tuoksujensa ansiosta. Kynttilät on läpi aikojen tunnettu taideteoksina ja ylellisinä koristeina, jotka ovat satojen vuosien ajan tehneet vaikutuksen niin kuninkaisiin kuin aatelisiinkin. Kynttilöiden upeat tuoksut yhdistyvät inspiroiviin taustatarinoihin, joiden ansiosta tekee mieli kerätä ne kaikki.

  PIENI MYYMÄLÄ RUE SAINT-HONORÉN VARRELLA

  Kuninkaiden hovitoimittaja

  Vuonna 1643 Claude Trudon sai omistukseensa pienen myymälän vilkkaalla Rue Saint-Honoré -kadulla, jossa hän teki elämäntyönsä kynttilävalmistajana. Trudonin valmistamat vahakynttilät nousivat nopeasti suosioon, ja pian ylellisiä kynttilöitä toimitettiin myös aurinkokuninkaan Ludvig XIV:n hoviin ja Ranskan suuriin kirkkoihin. Kynttilöitä pidettiin taideteoksina, ja nykyisin Trudon on yksi maailman vanhimmista kynttilävalmistajista.

  Joséphine tuoksukynttilä

  Joséphine

  Turkkilainen ruusu, makea egyptiläinen jasmiini ja ihana kiinalainen kamelia.
  Joséphine-tuoksukynttilän hurmaava tuoksu sai inspiraationsa Napoleonin rakkaasta vaimosta. Hienostunutta kukkaistuoksua tasapainottavat lämmin ja puumainen indonesialainen santelipuu ja aromaattinen valkoinen myski.
  114 €
  Varastossa nopeaan toimitukseen

  Lahja Napoleonilta

  Trudonin kynttilät koristivat Versaillesin linnan saleja ja valaisivat tyylikkäästi monia kirkkoja. Aurinkokuningas Ludvig XIV:n lisäksi myös Napoleon Bonaparte oli vaikuttunut näistä kynttilöistä. Napoleon Bonaparten ainoa lahja vastasyntyneelle pojalleen oli Trudon-kynttilä, joka oli koristeltu hänen henkilökohtaisella cameollaan ja kolmella kauniilla kultasinetillä

  Satoja vuosia vanhat periaatteet

  Jokainen kynttilä tehdään yhä käsin perustaja Claude Trudonin periaatteiden mukaisesti. Steariinikynttilät valmistettiin mehiläisvahasta, jossa vaha kerätään huolellisesti ennen suodatusta, pesua ja altistamista auringonvalolle, jolloin vahasta tulee valkoista ja puhdasta. Käsinpuhallettu lasi on peräisin Italiasta Toskanan alueelta. Vahan ainesosat eivät muodosta savua, ja vaha valuu siististi pitkin uniikkia lasiastiaa.

  La Cloche ljuskåpa

  La Cloche

  Kohota kynttiläelämyksiäsi.
  Pariisin myymälänsä avajaisista lähtien Trudon on käyttänyt perinteisiä lasikelloja kynttilöiden esittelyyn. Puhalletussa lasikupolissa on koristeellinen Trudon-logo ja käsintehty, kiillotettu puujalusta. Ne suojaavat kynttilää ja tiivistävät sen tuoksun.
  124 €