0

Ostoskorisi

    Ostoskorisi on tyhjä

0 €
Tietosuoja ja evästeet

Newport.fi käyttää evästeitä ainoastaan kävijätilastointiin.

Tietoja evästeistä

25. heinäkuuta 2003 voimaan tulleen sähköisen viestintälain mukaan jokaiselle verkkosivustoa käyttävälle henkilölle on ilmoitettava, mitä evästeitä sivustossa käytetään, ja heille annetaan mahdollisuus kieltäytyä tällaisesta käytöstä. Sivustolla newport.se käytämme evästeitä vain pitääkseen tilastotietoja siitä, kuinka monta kävijää sivustolla on.

Miten evästeet toimivat?

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseesi, kun vierailet verkkosivustolla. He kertovat siitä, mitä teet, kun vierailet sivustolla. Tiedostot ovat pieniä ja kaikki selaimet (esim. Firefox, Chrome, Safari ja Internet Explorer) sallivat vain tietyn määrän evästeitä tallennettavaksi muistiin. Siten ei ole vaaraa, että tietokoneen muisti tulee täyteen evästeiden takia. Evästeet eivät voi sisältää viruksia ja ne on helppo poistaa. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet selaimesi (Internet Explorer, Mozilla ja muut) suojausasetuksista. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että verkkosivuston toiminnot ovat rajalliset.

Henkilötietosuoja

Kun ostat osoitteessa newport.fi, annat tietoja, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, ja tilauksen yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietoja yrityksessämme täyttääksemme sitoumuksemme sinua kohtaan. Käsittelemme henkilötietojasi erittäin huolellisesti ja takaamme henkilötietolain (PUL 1998: 204) mukaisesti, että asiakastietojasi käyttää vain sivusto newport.se. Poikkeuksena on kolmannen osapuolen (Klarna AB) käyttämä sosiaaliturvatunnuksesi luottotietojen tarkistuksen yhteydessä valitessasi laskun tai osamaksun maksuvaihtoehtona. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tutustua sinusta rekisteröityihin tietoihin. Jos tiedot ovat virheelliset, puutteelliset tai merkityksettömät, voit pyytää, että tiedot korjataan tai poistetaan. Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected]

Yksityisyydensuoja

Newportissa suojaamme henkilökohtaista yksityisyyttäsi ja pyrimme aina korkean tietosuojan saavuttamiseen. Lue tietosuojakäytännöstämme täältä.

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.