LUXURIOUS ORNAMENTS

ROYAL COLLECTION

by Newport

ROYAL ELEGANCE

Majesteettiset joulukoristeet

Royal Fabergé Collection -joulukuusenkoristeiden sarjassamme on majesteettista karismaa. Koristeellisten, avattavien Fabergé-munien sisällä voi olla salaisuus. Kaikissa kokoelman osissa on yksityiskohtainen helmi- ja kimallekuviointi. Kuninkaallisille vain paras on tarpeeksi hyvää.

Dalton joulukoriste, fabergé-muna

Dalton on upea fabergé-lasimuna, jota koristavat kimaltavat aaltokuviot.
Joulu on taianomaista juhlan aikaa, jonka perinteisiin kuuluu myös kuusen koristelu. Fabergé-munia on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa, jotka yhdessä saavat aikaan ylellisen ilmeen.
18,70 €

BEAUTIFUL TREASURE

Upea aarrekammio

Haluaisitko antaa lahjaksi upean korun tai kauniita koristeita? Anna lahjaksi koristeellinen lasimuna. Royal Fabergé Collection -munat sopivat erinomaisesti pieniksi aarrerasioiksi. Ripusta ne joulukuusen koristeiksi, lieden koukkuun tai ovenkahvaan joulusukkien sijaan tänä vuonna.

Henriette joulukoriste, fabergé-muna

Fabergé-munia on saatavana useissa väreissä ja kuvioissa.
Henriette on upea fabergé-lasimuna, jota koristavat kimaltavat aaltokuviot. Joulu on taianomaista juhlan aikaa, jonka perinteisiin kuuluu myös kuusen koristelu.
18,70 €

Alton joulukoriste, pähkinänsärkijä

Alton on sievä, kimaltelevaa sauvaa pitelevä pähkinänsärkijä-kuusenkoriste.
Joulukoristelussa vain luovuus on rajana. Valitse erivärisistä ja -kuvioisista joulupalloista, koristeista, kimalteista ja latvatähdistä ja luo kotiin tunnelmaa ja viihtyisyyttä.
9,30 €

Lois joulukoriste, karuselli

Tuo joulukuuseesi kimalteleva joulusirkus näillä sirkusaiheisilla kuusenkoristeilla.
Leijona, tiikerit, teltat, popcorn-koneet ja erilaiset ajolaitteet kutsuvat mukaan vauhdikkaisiin seikkailuihin jouluisissa väreissä. Nämä leikkisät koristeet tuovat iloa ja joulutunnelmaa niin pienille kuin suurillekin.
23,40 €

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false