DISCOVER

HEPBURN CHRISTMAS COLLECTION

by Kurt S. Adler

MOST EXCLUSIVE

Luksustavaratalojen koristeena

Hepburn Collection -joulukoristesarjan on suunnitellut Kurt S. Adler, joka on valmistanut joitakin kaikkein uniikeimmista joulukoristeista. Joulun aikaan Kurt S. Adlerin koristeita voi nähdä maailmankuuluissa luksustavarataloissa, kuten Harrods ja Liberty Lontoossa, Bergdorf Goodman New Yorkissa ja Fortnum & Mason Lontoossa. Nyt niitä tarjoaa myös Newport Ruotsissa. Löydä suosikkisi verkkokaupastamme tai jouluisista myymälöistämme.

PERFECT GIFT

Hepburn joulupakettiin

Hepburn Collection -joulukoristeet ovat täydellinen joululahja sinulle tai läheisellesi, joka arvostaa kauniita asioita. Mikäpä olisi ihanampaa kuin kerryttää kokoelmaa vuosi vuodelta ja ripustaa kuuseen lisää kauniita koristeita?

SAY IT WITH A GIFT

Yksityiskohdat hivelevät aisteja

Nauti tavallisesta poikkeavasta ja huolellisesti viimeistellystä käsityöstä. Malliston koristeet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten posliinista, lasista, korkeakiiltoisesta kankaasta ja helmistä. Näyttävät kuusenkoristeet ovat täydellinen lahja sinulle tai läheisellesi, joka arvostaa uniikkia lahjaa vuosi toisensa jälkeen. Tämä lahja muistuttaa joulun tunnelmasta, syvästä ystävyydestä ja perheyhteydestä.

Patricia puppy ornament

Värit ovat perinteisesti yhdistetty eleganssiin ja eksklusiivisuuteen. 
Hienostuneet värisävyt ja ensiluokkaiset materiaalivalinnat tekevät siitä vastustamattoman kauniin joulukuusenkoristeen.
21,50 €

THE AMERICAN WAY

Legendaariset joulukoristeet

Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltain armeijan hankintaosastolla palvellut Kurt S. Adler aloitti tavaraviennin maihin, jotka tarvitsivat tuotteita sodan jälkeen. Maailmantalous elpyi, ja Adler päätti keskittyä joulukoristeiden tuontiin Euroopasta Yhdysvaltoihin. Silloisen Itä- ja Länsi-Saksan käsintehdyt enkelit nousivat nopeasti suosioon, ja valikoima laajeni käsinpuhalletusta tšekkiläislasista tehdyistä joulukoristeista aina italialaisiin jouluvaloihin. Nykyään Kurt S. Adler yhdistetään usein amerikkalaiskotien runsaisiin joulukoristeisiin.

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false