Suosituimmat haut

  Newport Collection

  MOST EXCLUSIVE

  Luksustavaratalojen koristeena

  Hepburn Collection -joulukoristesarjan on suunnitellut Kurt S. Adler, joka on valmistanut joitakin kaikkein uniikeimmista joulukoristeista. Joulun aikaan Kurt S. Adlerin koristeita voi nähdä maailmankuuluissa luksustavarataloissa, kuten Harrods ja Liberty Lontoossa, Bergdorf Goodman New Yorkissa ja Fortnum & Mason Lontoossa. Nyt niitä tarjoaa myös Newport Ruotsissa. Löydä suosikkisi verkkokaupastamme tai jouluisista myymälöistämme.

  Newport Image

  PERFECT GIFT

  Hepburn joulupakettiin

  Hepburn Collection -joulukoristeet ovat täydellinen joululahja sinulle tai läheisellesi, joka arvostaa kauniita asioita. Mikäpä olisi ihanampaa kuin kerryttää kokoelmaa vuosi vuodelta ja ripustaa kuuseen lisää kauniita koristeita?

  Newport image

  SAY IT WITH A GIFT

  Yksityiskohdat hivelevät aisteja

  Nauti tavallisesta poikkeavasta ja huolellisesti viimeistellystä käsityöstä. Malliston koristeet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten posliinista, lasista, korkeakiiltoisesta kankaasta ja helmistä. Näyttävät kuusenkoristeet ovat täydellinen lahja sinulle tai läheisellesi, joka arvostaa uniikkia lahjaa vuosi toisensa jälkeen. Tämä lahja muistuttaa joulun tunnelmasta, syvästä ystävyydestä ja perheyhteydestä.

  THE AMERICAN WAY

  Legendaariset joulukoristeet

  Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltain armeijan hankintaosastolla palvellut Kurt S. Adler aloitti tavaraviennin maihin, jotka tarvitsivat tuotteita sodan jälkeen. Maailmantalous elpyi, ja Adler päätti keskittyä joulukoristeiden tuontiin Euroopasta Yhdysvaltoihin. Silloisen Itä- ja Länsi-Saksan käsintehdyt enkelit nousivat nopeasti suosioon, ja valikoima laajeni käsinpuhalletusta tšekkiläislasista tehdyistä joulukoristeista aina italialaisiin jouluvaloihin. Nykyään Kurt S. Adler yhdistetään usein amerikkalaiskotien runsaisiin joulukoristeisiin.

  Newport image