undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Valaisinopas
  Valaisinopas
  Valaisinopas
  PERFECT SETUP

  THE LIGHTING GUIDE

  by Newport

  GUIDING LIGHTS

  Luo hyvinvalaistu koti

  Valolla sisustaminen on mukavaa taidetta. Lisäksi ylelliset valonlähteemme tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda esiin persoonallisuutesi ja sisustusmieltymyksesi. Tervetuloa! Meiltä saat oppaan, jonka avulla voit valita oikeat valonlähteet sisustukseesi.

  THE BASICS

  Kolme keskeistä valaisinvinkkiä:

  1. Monet käyttävät liian vähän valonlähteitä. Yritä sijoittaa vähintään viisi valonlähdettä normaalikokoiseen huoneeseen. Lisää valaisimia tarvittaessa.

  2. Mieti, mitkä kodin paikat kaipaavat valaistusta jo ennen kuin alat etsiä täydellistä valaisinta.

  3. Oikean valaisimen valitsemiseksi mieti, onko sille käytännön tarve vai luotko sillä tunnelmaa?

  HEIGHTS MATTER

  Kattovalaisimet – kun korkeus ratkaisee

  Kattovalaisimet toimivat usein parhaiten yleisvalaistuksena. Tarjoamme useita tyylikkäitä malleja, joissa on kaikkea hillityistä plafondeista näyttäviin kattokruunuihin.

  Kattovalaisin sijoitetaan usein pöydän yläpuolelle. Kultainen sääntö on, että valaisin tulee sijoittaa 50–55 cm pöydän yläpuolelle, jotta se näyttää harmoniselta, mutta ei häikäise. Jos huoneessa on korkea katto, voit kasvattaa etäisyyden jopa 60 cm:iin. Poikkeuksena ovat suuret kattokruunut, jotka voivat roikkua ylempänä, jos tila on korkea. Silloinkin yli 60 cm:n etäisyys voi olla liian suuri, mutta kokeilemalla asia selviää.

  KATTOVALAISIMET:

  CHARACTERISTIC LIGHTING

  Pöytävalaisimet – antavat tilalle luonnetta

   Pöytävalaisimemme edustavat kansainvälistä tyyliä, ovat reilun kokoisia ja voit käyttää niitä useisiin eri tarkoituksiin mallista riippuen.

  Varjostimellinen pöytävalaisin sopii täydellisesti tunnelma- tai koristevaloksi täydentämään yleisvalaistusta ja antamaan huoneelle luonnetta. Käännettävä pöytävalaisin toimii myös toiminnallisena kohdevalaisimena esimerkiksi työtasolla.

  PÖYTÄVALAISIMET:

  APPRECIATED LIGHT SOURCES

  Lattiavalaisimet – kiitolliset valonlähteet

  Lattiavalaisimet ovat joustavia ja miellyttäviä valonlähteitä, koska ne voidaan sijoittaa tilaan melko vapaasti. Tyylikkäästä valikoimastamme löydät taatusti lattiavalaisimen, joka miellyttää sinua erilaisissa käyttökohteissa.

  Jos tavoitteena on esimerkiksi lukunurkkauksen valaiseminen, säädettävä lattiavalaisin voi toimia parhaiten. Hajavaloa tuottava lattiavalaisin luo miellyttävää tunnelmaa. Jotkin lattiavalaisimet sen sijaan on tarkoitettu suunnattaviksi seinälle, jolloin ne tarjoavat dramaattista, epäsuoraa valoa.

  LATTIAVALAISIMET:

  THREE TYPES

  Eri tyyppiset valaistukset:

  1. Yleisvalaistus levittää pehmeää valoa laajasti koko huoneeseen. Kattovalaisimet tarjoavat usein hyvän yleisvalon.

  2. Tunnelmavalaistus tuo huoneeseen pehmeää tunnelmaa. Luo tunnelmavalaistusta hajavalolla huoneen eri osiin esimerkiksi pöytävalaisimilla, seinävalaisimilla ja LED-valaisimilla.

  3. Toiminnallinen valaistus valaisee tietyn pinnan kohdevalolla, kuten lukuvalolla. Lattiavalaisimet ja säädettävät pöytävalaisimet tarjoavat usein hyvän toiminnallisen valaistuksen.  MOOD ELEVATORS

  Seinävalaisimet – monipuoliset tunnelmanluojat

  Seinävalaisimia käytetään useimmiten miellyttävänä taustavalona tai kohdevalona. Tyylikkäät seinävalaisimemme ovat yhtä aikaa koristeellisia ja käytännöllisiä.

  Työhuoneessa pidempivartinen, suunnattava malli voi valaista työtasoa. Olohuoneessa varjostimellinen seinävalaisin antaa miellyttävää tunnelmavaloa ja jännittäviä varjoja seinälle. Kylpyhuoneessa taas lämpimän sävyinen malli sopii luomaan kodikasta tunnelmaa. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä seinävalaisinten monipuolisuudesta ja käyttötavoista.

  SEINÄVALAISIMET: