Suosituimmat haut

    Newport Collection

    FESTIVE SEASON

    UUDENVUODEN KATTAUS

    FESTIVE CELEBRATION

    Kata pöytä uuden vuoden juhliin

    Toivota uusi vuosi tervetulleeksi kauniilla kattauksella. Vuodenvaihteen kattaus ansaitsee aina lisähuomiota. Yhdistä uuden vuoden kattauksessa ylelliset hopeanväriset yksityiskohdat kauniisiin laseihin, koristeelliseen posliiniin ja näyttäviin kukka-asetelmiin.

    Langham-aterinsarja, 24 kpl

    Langham-aterinsarja, 24 kpl

    Ainutlaatuiset hopeiset ruokailuvälineet, jotka saavat astiat loistamaan hieman enemmän. Myydään 24 kappaleen sarjoissa.
    471 €
    Varastossa nopeaan toimitukseen
    Uudenvuoden kattaus

    LUXURY DINING

    Tee kattaus Palladio-tuotteilla

    Tervetuloa tutustumaan Palladio-mallistoon. Tämä ylellisin lautas- ja kuppisarjamme on valmistettu hienoimmasta luuposliinista. Palladio-tuotteissa on koristeellinen kohokuviointi ja hopeareunukset. Upeat posliinit viimeistelevät koko illalliskokemuksen.

    Palladio-jälkiruokalautanen 6 kpl

    Palladio-jälkiruokalautanen 6 kpl

    Upea jälkiruokalautanen täydelliseen kattaukseen.
    Palladio-jälkiruokalautanen antaa kattauksellesi entistä tyylikkäämmän ilmeen. Yhdistä siihen saman sarjan ruokalautanen ja aseta menyy tyylikkäästi jälkiruokalautaselle. Myydään 6 kpl:n pakkauksessa.
    147 €
    Varastossa nopeaan toimitukseen
    Uudenvuoden kattaus

    FESTIVE CELEBRATION

    Viimeistele kattaus hopeisilla yksityiskohdilla

    Hopeiset yksityiskohdat lisäävät välittömästi kattauksen eleganssia. Hopean hohto antaa ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneen vaikutelman, joka täydentää kattausta tyylistäsi riippumatta. Valitse kattaukseen hopeisia yksityiskohtia, kuten aterimia, lautasliinarenkaita tai kynttilänjalkoja täydentämään ainutlaatuista tunnelmaa.  

    Abbey-paikkakorttipidike

    Abbey-paikkakorttipidike

    Tyylikäs yksityiskohta, joka tuo eleganssia katettuun pöytään.
    Aseta kaunis kortti pidikkeeseen, jonka kiillotettu hopeapinta antaa dramaattisen vaikutelman.
    18,2 €26 €
    Varastossa nopeaan toimitukseen
    Abbey-kastikekannu

    Abbey-kastikekannu

    Kaunis, hopeinen kastikekannu.
    Käytännöllinen ja koristeellinen yksityiskohta, joka antaa illalliskattaukselle hienostuneen vaikutelman.
    95,9 €137 €
    Varastossa nopeaan toimitukseen
    Uudenvuoden kattaus

    FESTIVE CELEBRATION

    Valitse lasit kattaukseen

    Juomat ovat usein tärkeä osa illallista, erityisesti juhlakaudella. Huolellisesti suunnitellussa kattauksessa on hyvä myös huomioida tarjoiltavat juomat ja valita niille oikeat lasit. Erimalliset ja -tyyliset lasit tuovat jännittävää dynamiikkaa kattaukseen ja parantavat juomakokemusta.

    Uudenvuoden kattaus

    DRINKKIVINKKI

    Dry Martini

    5 cl Giniä 
    1 cl Kuivaa vermuttia
    1 Vihreä oliivi

    Sekoita ainekset sekoituslasissa, jossa on runsaasti jäätä. Siivilöi juoma lasiin ja koristele cocktail-tikussa olevalla oliivilla.

    Kuvassa juoma tarjoillaan Manhattan martinilasista.

    Uudenvuoden kattaus

    DRINKKIVINKKI

    Negroni Sbagliato

    3 cl Camparia
    3 cl Punaista vermuttia
    6-10 cl Kuohuviiniä
    1 Appelsiiniviipale tai appelsiininkuorta

    Sekoita Campari ja vermutti sekoituslasissa, jossa on runsaasti jäätä. Kaada sekoitus lasiin ja lisää kuohuviini. Koristele appelsiiniviipaleella tai -kuorella. 

    Kuvassa juoma tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.

    Uudenvuoden kattaus

    SPARKLING DETAILS

    Anna viimeinen silaus kattauksellesi

     Nostaaksesi tunnelmaa ja tuodaksesi uuden vuoden juhliin glamouria ja ylellisyyttä voit tarjoilla illan jälkiruoan eksklusiivisista cocktaillaseista. Voit myös kaunistaa kattausta ja antaa sille lisähohtoa kastamalla lasien reunat ensin sokerisiirappiin ja sitten syötävään glitteriin. Jos sinulla on pienempiä laseja, kuten snapsilaseja, voit käyttää niitä kynttilälyhtyinä uudenvuoden kattauksessa.

    Uudenvuoden kattaus

    UUDEN VUODEN JÄLKIRUOKA

    Valkoista suklaamoussea ja piparimuruja

    10 piparkakkua
    25 g voisulaa
    3 dl vispikermaa
    100 g valkosuklaata
    1 muna

    Murskaa piparkakut ja sekoita ne voisulaan.  

    Sulata suklaa vesihauteessa. Älä kuumenna liikaa, vain juuri ja juuri sulamispisteeseen. 

    Vaahdota muna ja kerma omissa astioissaan. Vaahdota muna vain kevyesti.

    Kun suklaa on kädenlämpöistä, lisää se munavaahtoon sekoittaen voimakkaasti käsin tai sähkövatkaimella matalalla nopeudella.

    Lisää joukkoon kermavaahtoa vähän kerrallaan, kunnes saat tasaista ja hienoa moussea.

    Koristele annokset piparimurulla, tuoreilla marjoilla ja suklaapalalla.

    Kuvassa jälkiruoka tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.

    Uudenvuoden kattaus

    UUDEN VUODEN JÄLKIRUOKA

    Valkoista suklaamoussea ja piparimuruja

    10 piparkakkua
    25 g voisulaa
    3 dl vispikermaa
    100 g valkosuklaata
    1 muna

    Murskaa piparkakut ja sekoita ne voisulaan.  

    Sulata suklaa vesihauteessa. Älä kuumenna liikaa, vain juuri ja juuri sulamispisteeseen. 

    Vaahdota muna ja kerma omissa astioissaan. Vaahdota muna vain kevyesti.

    Kun suklaa on kädenlämpöistä, lisää se munavaahtoon sekoittaen voimakkaasti käsin tai sähkövatkaimella matalalla nopeudella.

    Lisää joukkoon kermavaahtoa vähän kerrallaan, kunnes saat tasaista ja hienoa moussea.

    Koristele annokset piparimurulla, tuoreilla marjoilla ja suklaapalalla.

    Kuvassa jälkiruoka tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.