FESTIVE SEASON
FESTIVE CELEBRATION
Toivota uusi vuosi tervetulleeksi kauniilla kattauksella. Vuodenvaihteen kattaus ansaitsee aina lisähuomiota. Yhdistä uuden vuoden kattauksessa ylelliset hopeanväriset yksityiskohdat kauniisiin laseihin, koristeelliseen posliiniin ja näyttäviin kukka-asetelmiin.
LUXURY DINING
Tervetuloa tutustumaan Palladio-mallistoon. Tämä ylellisin lautas- ja kuppisarjamme on valmistettu hienoimmasta luuposliinista. Palladio-tuotteissa on koristeellinen kohokuviointi ja hopeareunukset. Upeat posliinit viimeistelevät koko illalliskokemuksen.
FESTIVE CELEBRATION
Hopeiset yksityiskohdat lisäävät välittömästi kattauksen eleganssia. Hopean hohto antaa ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneen vaikutelman, joka täydentää kattausta tyylistäsi riippumatta. Valitse kattaukseen hopeisia yksityiskohtia, kuten aterimia, lautasliinarenkaita tai kynttilänjalkoja täydentämään ainutlaatuista tunnelmaa.
FESTIVE CELEBRATION
Juomat ovat usein tärkeä osa illallista, erityisesti juhlakaudella. Huolellisesti suunnitellussa kattauksessa on hyvä myös huomioida tarjoiltavat juomat ja valita niille oikeat lasit. Erimalliset ja -tyyliset lasit tuovat jännittävää dynamiikkaa kattaukseen ja parantavat juomakokemusta.
DRINKKIVINKKI
5 cl Giniä
1 cl Kuivaa vermuttia
1 Vihreä oliivi
Sekoita ainekset sekoituslasissa, jossa on runsaasti jäätä. Siivilöi juoma lasiin ja koristele cocktail-tikussa olevalla oliivilla.
Kuvassa juoma tarjoillaan Manhattan martinilasista.
DRINKKIVINKKI
3 cl Camparia
3 cl Punaista vermuttia
6-10 cl Kuohuviiniä
1 Appelsiiniviipale tai appelsiininkuorta
Sekoita Campari ja vermutti sekoituslasissa, jossa on runsaasti jäätä. Kaada sekoitus lasiin ja lisää kuohuviini. Koristele appelsiiniviipaleella tai -kuorella.
Kuvassa juoma tarjoillaan Manhattan-cocktaillasista.
SPARKLING DETAILS
Nostaaksesi tunnelmaa ja tuodaksesi uuden vuoden juhliin glamouria ja ylellisyyttä voit tarjoilla illan jälkiruoan eksklusiivisista cocktaillaseista. Voit myös kaunistaa kattausta ja antaa sille lisähohtoa kastamalla lasien reunat ensin sokerisiirappiin ja sitten syötävään glitteriin. Jos sinulla on pienempiä laseja, kuten snapsilaseja, voit käyttää niitä kynttilälyhtyinä uudenvuoden kattauksessa.