0

    Ostoskorisi on tyhjä

0 €
SÄÄSTÄ JOPA 50 %

SUMMER SALE

Newportin myyntisuosikki

SUMMER SALE

FISHER ISLAND
60%


Summer sale

CAPRI AZZURRA
50%


SUMMER SALE  

VUODEVAATTEET
50-70%


KORKEAA LAATUA

Vuodevaatteet 50-70 %

Newportin tyylikkäät vuodevaatteet ovat myyntisuosikki, jota on saatavana upeissa väreissä ja joka henkii ajatonta, klassista tunnelmaa. Vuodevaatteemme sopivat kaikkiin koteihin ja sisustustyyleihin, ne kestävät pitkään ja niistä tulee nopeasti jokaisen suosikkeja.

SUMMER SALE 

RANTAPYYHKEET
50%


RANTAELÄMÄÄ

Rantapyyhkeet 50 %

Velourfroteesta valmistettu Newport-rantakylpypyyhe klassisissa, ajattomissa väreissä. Ne on valmistettu Portugalissa erittäin imukykyisestä, 100-prosenttisesta OEKO-TEX-sertifioidusta puuvillasta. Rantakylpypyyhe on reilun kokoinen ja pitää sinut kuivana korkean imukykynsä ansiosta.

SUMMER SALE

POOL COLLECTION
30-50%


PALM SPRINGS 

Pool Collection 30-50%

Tutustu tämän kesän uutuuteen - Palm Springs Pool Collectioniin. Anna kelluvien allastarjottimien, lasien, samppanjajäähdyttimien ja muiden tuotteiden piristää allastunnelmia tänä kesänä. Polyrottingista ja akryylistä valmistetut tuotteet tuovat lisää rentoutta kesäpäiviisi

-50%

Tarjoilualusta, valkoinen

Valkoinen tarjotin kestävää akryyliä, jonka tyylikäs ulkonäkö muistuttaa lasia. Kultainen logo viimeistelee tarjottimen tyylipuhtaan ilmeen.
23,40 €46,85 €

KELLUVIA TARJOILUJA

Kelluvat allastarjottimet

Olet varmaan kuullut tästä muoti-ilmiöstä? Aamiainen kelluvalla allastarjottimella on nyt osa ylellistä lomaelämää. Tarjoamme nyt asiakkaillemme kelluvat hotelliaamiaiset omaan uima-altaaseen. Inspiroidu kestävistä, polyrottinkisista allastarjottimistamme – löydät ne vain meiltä.

SUMMER SALE

ROTTINKI
30-50%


RUSTIIKKIA

Rottinki 30-50 %

Newportin Antique- ja Cognac-mallistoissa on klassisia rottinkituotteita, jotka ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Rottinki antaa luonnonläheisen tunnelman, joka sopii erinomaisesti pöydän kattamiseen ympäri vuoden.

-50%
KIRKASTA KRISTALLIA

Manhattan viinilasit kristalli 6-pakkaus

Manhattan Collection -kristallisarja sopii niille, jotka haluavat kattaa pöydän tyylikkäästi ja lisätä pientä extraa. Sarjassa on viinilaseja, samppanjalaseja, snapsilaseja, highball-laseja ja karahveja, jotka ovat hienointa kristallia ja joissa on valoa kauniisti heijastavat leikkaukset.
46,70 €93,43 €