0

    Ostoskorisi on tyhjä

0 €
SÄÄSTÄ JOPA 50 %

SUMMER SALE

Newportin myyntisuosikki

SUMMER SALE

CAPRI AZZURRA
50%


SUMMER SALE 

RANTAPYYHKEET
50%


RANTAELÄMÄÄ

Rantapyyhkeet 50 %

Velourfroteesta valmistettu Newport-rantakylpypyyhe klassisissa, ajattomissa väreissä. Ne on valmistettu Portugalissa erittäin imukykyisestä, 100-prosenttisesta OEKO-TEX-sertifioidusta puuvillasta. Rantakylpypyyhe on reilun kokoinen ja pitää sinut kuivana korkean imukykynsä ansiosta.

SUMMER SALE  

VUODEVAATTEET
50-70%


SUMMER SALE

ROTTINKI
30-50%


RUSTIIKKIA

Rottinki 30-50 %

Newportin Antique- ja Cognac-mallistoissa on klassisia rottinkituotteita, jotka ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Rottinki antaa luonnonläheisen tunnelman, joka sopii erinomaisesti pöydän kattamiseen ympäri vuoden.

-50%
KIRKASTA KRISTALLIA

Manhattan-viinilasit kristalli

Manhattan Collection -kristallisarja sopii niille, jotka haluavat kattaa pöydän tyylikkäästi ja lisätä pientä extraa. Sarjassa on viinilaseja, samppanjalaseja, snapsilaseja, highball-laseja ja karahveja, jotka ovat hienointa kristallia ja joissa on valoa kauniisti heijastavat leikkaukset.
46,70 €93,50 €
SUMMER SALE

POOL COLLECTION
30-50%


PALM SPRINGS 

Pool Collection 30-50%

Tutustu tämän kesän uutuuteen - Palm Springs Pool Collectioniin. Anna kelluvien allastarjottimien, lasien, samppanjajäähdyttimien ja muiden tuotteiden piristää allastunnelmia tänä kesänä. Polyrottingista ja akryylistä valmistetut tuotteet tuovat lisää rentoutta kesäpäiviisi

-50%

Tarjoilualusta, valkoinen

Valkoinen tarjotin kestävää akryyliä, jonka tyylikäs ulkonäkö muistuttaa lasia. Kultainen logo viimeistelee tarjottimen tyylipuhtaan ilmeen.
23,50 €47 €

KELLUVIA TARJOILUJA

Kelluvat allastarjottimet

Olet varmaan kuullut tästä muoti-ilmiöstä? Aamiainen kelluvalla allastarjottimella on nyt osa ylellistä lomaelämää. Tarjoamme nyt asiakkaillemme kelluvat hotelliaamiaiset omaan uima-altaaseen. Inspiroidu kestävistä, polyrottinkisista allastarjottimistamme – löydät ne vain meiltä.

SUMMER SALE

PREMIUM OUTLET
20-70%