undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection
  St. Moritz | Newport Travel Guide
  LUXURY SKI RESORTS

  ST. MORITZ GUIDE

  Newport Travel Guide

  WINTER DELIGHT

  Kaunis St. Moritz

  Hiihtoparatiisi St. Moritz, lähellä Italian rajaa Sveitsissä, on Alppien vastine Rivieran luksuslomakohteille. Osa vieraista oleskelee sviiteissään pari, kolmekin kuukautta hiihtämättä kertaakaan. Toisin kuin monissa muissa hiihtokeskuksissa, rinneravintoloissa tarjoillaan yhtä paljon tai jopa enemmän samppanjaa kuin olutta.

  TRADITIONAL PLACE

  Yläluokan suosiossa

  St. Moritz edustaa luksusta ja hohdokkuutta kautta linjan. Kansainvälinen yläluokka on lomaillut täällä jo 1800-luvulta alkaen. St. Moritz mainitaan usein yhtenä maailman ensimmäisistä hiihtokeskuksista. Monet lomailijat ovat julkkiksia ja jetset-vieraita, jotka saapuvat alueelle joka vuosi. Myös legendaariset viihdetähdet Charlie Chaplin ja Audrey Hepburn viihtyivät St. Moritzissa ja nauttivat sen hienovaraisesta, loistavasta palvelusta.

  TREE SKIING

  Korkea sijainti

  St. Moritz on ilo sielulle ja silmille. Kaunis maisema koostuu alppihuipuista, jäätiköistä, jäätyneistä järvistä ja kumpuilevista laaksoista, ja siellä on myös poikkeuksellisen aurinkoista. Ainutlaatuista hiihtokeskukselle on, että alueen puuraja on korkeammalla kuin Alpeilla keskimäärin. Siksi monet rakastavat laskettelua puiden lomassa erittäin pehmeällä lumella. St. Moritzia kutsutaan usein hiihtokeskukseksi, mutta se on itse asiassa kunta, joka koostuu Sankt Moritz-Dorfin ja Sankt Moritz-Badin lomakohteista sekä viereisestä Suzettasta ja puolikkaasta Champférista.

  SPORTY ST. MORITZ

  Tunnettu talviurheilukeskus

  St. Moritz tunnetaan talviurheilupaikkana, joka isännöi talviolympialaisia vuosina 1928 ja 1948. Vuosittain pidettävissä hankipoolokilpailuissa joukkueet kilpailevat upeissa talvimaisemissa. St. Moritzin ja Celerinan kuntien ylläpitämä Cresta Run -rata kuuluu maailman perinteikkäimpiin ohjaskelkkaratoihin. 1 214 metrin pituisella radalla lasketaan mahallaan pää eteenpäin, ja se edustaa lajin ehdotonta parhaimmistoa.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  BADRUTT´S PALACE HOTEL

  5 STAR HOTEL

  Badrutt´s Palace Hotel

  Badrutt´s Palace Hotel on St. Moritzin kuuluisin hotelli, joka on sisustettu vanhan ajan tyyliin, mutta ylellisen charmikkaasti. Hotellin 1800-luvun sisustus on erittäin tyylikäs, ja rakennus muistuttaa kattokorkeudeltaan katedraalia. Vuonna 1896 avattu Badrutt´s Palace on viiden tähden hotelli, joka kuuluu maailman ylellisimpien hotellien The Leading Hotels of the World -organisaatioon.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  KULM HOTEL

  5 STAR HOTEL

  Kulm Hotel

  Kulm Hotel on suuri ja hienostunut viiden tähden luksushotelli, jonka perusti Badrutt Palacen perustaja Johannes Badrutt. Nimi "culm" tulee latinan sanasta "culmen", joka tarkoittaa mäkeä. Hotellin korkea sijainti tarjoaa hotellivieraille kauniit järvinäkymät St. Moritzerseen suuntaan.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  SUVRETTA HOUSE

  5 STAR HOTEL

  Suvretta House

  Suvretta House sijaitsee metsäalueella hieman St. Moritzin ulkopuolella. Hotellia ympäröivä kaunis luonto on omiaan niin kesävaelluksiin kuin talviurheiluun kylminä vuodenaikoina. Monet kutsuvat viiden tähden Suvretta Housea luksuskohteeksi, jossa laatu ja pitkäaikaiset perinteet kohtaavat.

  Explore »

  GOURMET DINNER

  LE RESTAURANT

  GLAMOROUS FEELING

  Le Restaurant

  Badrutt Palacen Le Restaurant -hotelliravintola tarjoaa unohtumattomia iltoja ainutlaatuisessa ympäristössä, jonka kruunaavat seitsemän metrin kattokorkeus, valkoiset pöytäliinat ja kristallikruunut. Ruokalistalla edustaa kansainvälistä ja ranskalaista keittiötä, ja ravintolan dress code puku ja kravatti joka ilta. Mikä voisi olla ylellisempää?

  Explore »

  GOURMET RESTAURANT

  CÀ D’ORO

  MICHELIN STAR

  Restaurant Cà d’Oro

  Cà d'Oro on Michelin-tähdellä palkittu gourmetravintola, jossa tarjoillaan herkullisia välimerellisiä ruokia. Täältä löydät sekoituksen perinteisiä ja moderneja ruokalajeja, jotka tuottavat iloa makunystyröille! Ravintola kuuluu Grand Hotel des Bains Kempinski -luksushotelliin.

  Explore »

  Näin saavut

  Matka St. Moritziin vie aikaa, jos et saavu yksityiskoneella Engadinin pienoislentokentälle. Suosittelemme, että lennät Zürichiin ja matkustat sieltä junalla. Valitse vaunu, jossa on ikkunat myös katossa. Silloin 3 tunnin ja 45 minuutin junamatkan loppuosa postikorttimaisen alppimaiseman läpi pääsee täysiin oikeuksiinsa.