undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Porto Furniture
  Porto Furniture
  Porto Furniture
  DISCOVER

  PORTO FURNITURE

  by Newport

  QUALITY FURNITURE

  Klassista muotoilua

  Sisusta kotisi tyylikkäillä huonekaluilla, jotka on valmistettu kestävästä tiikistä ja nahasta. Porto-huonekalut valmistetaan huolellisesti käsin, joten jokainen huonekalu on ainutlaatuinen. Huonekalujen muoto ja väri voivat vaihdella hieman eri tuotantosarjoissa. Huonekalut eivät ole vain toimivia ja mukavia, vaan muodostavat myös kauniin sisustuselementin.

  Faro-nojatuoli, ruskea

  Faro nojatuoli ruskea

  Huonekalu, joka ei koskaan mene pois muodista.
  Tyylikäs, klassisesti muotoiltu Faro-nojatuoli muistuttaa 50-luvun designklassikoita. Valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista. Runko on tiikkiä, joka yhdistyy tyylikkääseen nahkaan.
  880 €

  Porto nojatuoli natural

  Tyylikäs ja klassisesti muotoiltu nojatuoli, joka muistuttaa 50-luvun designklassikoita.
  Tuoli on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista, ja sen runko on tiikkiä, joka yhdistyy tyylikkäästi punottuun nahkaan. Nojatuoli on helppo sijoittaa, ja se sopii niin eteiseen kuin olohuoneen isompaankin tilaan.
  506,10 €723 €

  QUALITY FURNITURE

  Nahkaa ja tiikkiä

  Materiaali on valittu huolellisesti, ja runko koostuu kestävästä FSC-sertifioidusta viljellystä tiikistä. Tiikki on paitsi kaunis ja luonnollinen myös pitkäikäinen materiaali, ja oikealla hoidolla huonekalut kestävät vuosikausia. Nahka saa syvyyttä ja kiiltoa ajan myötä.

  QUALITY FURNITURE

  Kestävää ja tyylikästä

  Porto-huonekalut eivät ole vain ilo silmälle, vaan ne edustavat kestävyyttä ja mukavuutta. Erittäin laadukkaasti valmistetut huonekalut kestävät käytössä vuodesta toiseen.