Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Los Angeles Collection
  Los Angeles Collection
  Los Angeles Collection
  PREMIUM SOFA COLLECTION

  LOS ANGELES

  by Newport

  COMFORTABLE SEATING

  Tyylikkäät premium-sohvat

  Meillä on ilo esitellä Los Angeles Collectionimme. Näiden tyylikkäiden Newport-sohvien laadukkaat materiaalit kestävät sukupolvelta toiselle. Ajattomat sohvat on valmistettu huolellisesti ja käsityötaitoa kunnioittaen parhaan estetiikan ja mukavuuden takaamiseksi. Saatavilla ovat klassiset värit luonnonvalkoinen, hiekka ja indigo.

  Los Angeles Collection

  BEAUTIFULLY DESIGNED

  Hillitty ja elegantti

  Luonnonvalkoinen on klassinen ja neutraali sävy, jota monet käyttävät sisustuksensa pohjana. Vaaleat sävyt tuovat rauhallisuutta ja sopivat yhdisteltäväksi kuvioitujen ja värikkäiden tekstiilien kanssa. Tyylikkäästä ja hillityn sävyisestä luonnonvalkoisesta Los Angeles -sohvasta tulee kotisi kaunis keskipiste.

  SOMETHING EXTRAORDINARY

  Sisusta sinisellä

  Sininen sisustus on taatusti tyylipuhdas. Sinisen sävyt antavat tyylikkään ja ajattoman ilmeen ja luovat harmonista tunnelmaa. Los Angeles -designsohvastamme on tietenkin saatavilla klassinen indigonsininen sävy, joka kehystää kauniisti olohuoneesi.

  Los Angeles Collection

  MODERN AND CONTEMPORARY

  Luonnonläheiset sävyt

  Hiekka on tyylikäs, elegantti ja kiitollinen sävy, joka sopii yhteen muiden värien kanssa. Neutraali vaimennettu sävy ei koskaan vanhene ja luo tilaan lämmintä, luonnollista ja kodikasta tunnelmaa. Hiekansävyinen Los Angeles -sohva sopii olohuoneesi olemassa olevaan sisustukseen tai uuden sisustustyylisi keskipisteeksi.

  Los Angeles Collection

  CREATE A STYLISH HOME

  Ota rohkeasti tilaa sisustukselle

  Aseta suuri kahvipöytäkirja avoimena pöydälle. Luo kauniita, runsaita kukka-asetelmia uurnien päälle. Sisusta suurikokoisilla, uniikeilla lattiavalaisimilla. Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden ja luovat persoonallisen tyylin.

  Los Angeles Collection

  FLOOR PROTECTION

  Suojaavat yksityiskohdat

  Lattiasuojuksemme ovat saatavilla viidessä eri värissä ja sopivat hyvin yhteen Howard-sohvien kanssa. Lattiasuojuksesta tulee tällöin osa klassista Howard-tyyliä. Lattiasuojukset suojaavat lattiaa painavien huonekalujen jalkojen ja pyörien painaumilta.