CLASSIC DESIGN

KYNTTILÄNJALKOJA

Juliette, Ascot & Daphne

NEWPORT

Kynttilänjalkoja

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita kynttilänjalkoja ja lyhtyjä. Newport-kynttilänjalat erottuvat joukosta innovatiivisen muotoilun ja valikoitujen materiaalien, kuten messingin, hopean ja lasin, ansiosta.

Ascot messinkikynttilänjalka

Ascot-kynttilänjalka on täydellinen koriste jokaiseen kotiin.
Nelikulmainen jalka ja rungon pallokoristeet kutsuvat yhdistämään kynttilänjalat pareiksi. Korkea kynttilänjalka antaa tyylikkään vaikutelman sekä edustaa vaikuttavaa käsityötaitoa ja näyttävää muotoilua.
178,30 €

NEWPORT

Juliette kynttilänjalkoja

Massiivimessinkinen Juliette-kynttilänjalka on myyntisuosikkimme, joka on muotoilultaan erityinen ja jota on saatavana väreissä hopea ja messinki. Voit asettaa Juliette-kynttilänjalat ryhmiksi tai pareiksi ja luoda tunnelmallisen hehkun koko huoneeseen.

Juliette hopeakynttilänjalka

Kynttilänjalassa on kiinnostava muotoilu ja kolme koristepalloa.
Kaunis, korkea kynttilänjalka, joka on hopeoitua massiivimessinkiä ja tarkoitettu kruunukynttilöille. Korkea Juliette-kynttilänjalka luo tunnelmallista valoa ruokapöytään.
56,20 €112,50 €

STYLISH DESIGN

Daphne kynttilänjalka

Newportin tyylikäs Daphne-kynttilänjalka tuo tilaan eleganssia. Tyylikäs kynttilänjalka on massiivimessinkiä ja siinä on kestävä ja kiillotettu messinkipinta, joka ei ruostu.

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false