TERRY TOWELS

FISHER ISLAND

by Newport

YLELLISTÄ FROTEETA

Fisher Island

Paksut ja sileät froteepyyhkeet odottavat sinua noustessasi kylpyammeesta. Tällaisesta elämänlaadusta on lupa nauttia. Newportin Fisher Island -pyyhkeet viimeistelevät kylpy- tai suihkuelämyksesi parhaalla tavalla. Tuo päivääsi hyvinvoinnin ja pehmeyden tunnetta. Olet sen arvoinen.

Fisher Island pyyhkeet vihreä

Klassinen pyyhe uudessa vihreässä värissä.
Tyylikäs vihreä froteepyyhe sinulle, joka haluat hienostuneen ja klassisen kylpyhuoneen. Grammapaino 500 g/m², joka antaa paksun ja ylellisen pyyhkeen. Valmistettu mukavasta OEKO-TEX-sertifioidusta puuvillasta Turkissa.
3,40 €8,50 €

pyyhkeet ru

Pehmeä pyyhe uutta väriä ruby.
Newportin paksut Fisher Island -pyyhkeet ovat pehmeitä ja erittäin imukykyisiä. Tyylikäs ruutukuvio antaa pyyhkeille vohvelimaisen ilmeen. Pyyhkeemme on valmistettu 100 % Ökotex-sertifioidusta turkkilaisesta puuvillasta.
3,40 €8,50 €

Fisher Island Pyyhe valkoinen

Vitivalkoiset, ylelliset pyyhkeet.
Tyylikästä, Ökotex-sertifioitua turkkilaista puuvillafroteeta. Tyylikäs ruutukuvio antaa pyyhkeille vohvelimaisen ilmeen. Fisher Island -pyyhkeet on valmistettu erittäin paksusta froteesta ja ne imevät vettä tehokkaasti.
3,40 €8,50 €

Fisher Island pyyhe sininen

Sininen frotee sopii klassiseen kylpyhuoneeseen.
Pyyhe, jonka grammapaino on 500 g/m², antaa paksun ja ylellisen tunteen. Valmistettu miellyttävästä Ökotex-sertifioidusta puuvillasta Turkissa. Näyttävä kudottu ruutukuvio sekä erinomainen imukyky, jonka ansiosta kuivaat itsesi nopeasti.
3,40 €8,50 €

FIRST CLASS BATHROOM

Kylpylätunnelmaa kylpyhuoneeseen

Vähintään yksi tyylikäs ja miellyttävä pyyhe on tärkeä osa kylpyhuonettasi. Yksi helpoimmista tavoista uudistaa kylpyhuone on investoida uusiin ihaniin kylpy- ja käsipyyhkeisiin, joiden värit sopivat sisustukseen tai vuodenaikaan. Newport-pyyhkeistä on saatavilla useita värejä ja kokoja, valinta on sinun.

Fisher Island pyyhe harmaa

Harmaa kuvioitu pyyhe.
Newportin harmaat, ruutukuvioidut Fisher Island -pyyhkeet ovat tyylikäs lisä jokaiseen kylpyhuoneeseen. Ökotex-sertifioitu turkkilainen puuvilla takaa miellyttävän ja pehmeän pyyhkeen, jolla on erinomainen imukyky.
3,40 €8,50 €

Fisher Island pyyhe aqua

Vedensävyinen froteepyyhe.
Näyttävät, vedensävyiset froteepyyhkeet tuovat kylpyhuoneeseen meren ja suolakylpyjen tuntua. Tyylikäs ruutukuvio ja erittäin imukykyinen froteekangas antavat tuotteelle kaikki ominaisuudet, joita pyyhkeeltä toivot.
3,40 €8,50 €

Fisher Island Pyyhe beige

Sisusta kylpyhuoneesi lämpimin sävyin.
Pyyhkeen suuri grammapaino 500 g/m² takaa paksun froteemateriaalin, jonka imukyky on erinomainen. Newportin pyyhkeiden turkkilainen puuvilla on Ökotex-sertifioitua, mikä takaa, ettei se sisällä haitallisia aineita.
3,40 €8,50 €

Fisher Island pyyhe punainen

Lisää väriä punaisilla pyyhkeillä.
Newportin paksut Fisher Island -pyyhkeet ovat pehmeitä ja erittäin imukykyisiä. Tyylikäs ruutukuvio antaa pyyhkeille vohvelimaisen ilmeen. Pyyhkeemme on valmistettu 100 % Ökotex-sertifioidusta turkkilaisesta puuvillasta.
3,40 €8,50 €

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false