TUTUSTU

CLASSIC 

COLLECTION

KESTÄVÄÄ DESIGNIA

Classic Collection

Ruotsalainen Classic Collection -tuotemerkki yhdistää klassisen skandinaavisen muotoilun uusimpiin trendeihin. Nämä laadukkaat tekstiilituotteet on valmistettu reiluissa ja kestävissä olosuhteissa kaikkein korkealaatuisimmista materiaaleista.

Zebra tyyny

Zebra on tyylikäs, valkoharmaa tyyny, jossa on koristeelliset juuttihapsut. Zebra-tyynyssä on yksivärinen taustapuoli ja juuttireunus.
47 €

KESTÄVÄT VALINNAT

Aitoa käsityötä

Classic Collection tarjoaa sinulle kuluttajana mahdollisuuden tehdä ympäristötietoisen ja eettisen valinnan. Yritys hyödyntää tuotannossaan vain kestävimpiä materiaaleja ja prosesseja. Inspiraatio tuotteiden tyylikkääseen muotoiluun on saatu käsityöperinteistä ja historiallisista aikakausista.

Merino-matto, beige

Merino on tyylikäs, villasta valmistettu käännettävä matto. Matto on erittäin kestävä ja likaa hylkivä, mikä tekee siitä sopivan useimpiin ympäristöihin.
281,60 €

Plain-matto, beige

Tyylikäs, beigensävyinen matto, jossa on punotut tupsut lyhyillä sivuilla. Matto voidaan erinomaisesti yhdistää myös muihin väreihin ja kuvioihin.
431,50 €

Rådjur matta

Spännande handtuftad matta av ull.
En handtuftad matta i form av ett rådjur. Mattan är en rolig detalj som passar fint i barnrummet som i hallen eller framför den öppna spisen.
75 €

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false