DISCOVER

CLASSIC CHAIRS

by Newport

DISCOVER

Ajaton muotoilu

Ajaton ja tyylikäs tuolit Newport Collectionilta. Tuolit on valmistettu huolellisesti tarkoin valituista materiaaleista, jotta on saatu aikaan oikea tasapaino laadun ja muotoilun välille.

TIMELESS DESIGN

Venice ruokatuoli

Ajaton ja tyylikäs Venice ruokatuoli Newport Collectionilta. Nappikoristeinen, pikeerattu selkänoja ja pehmeä vaahtomuovitäyte tekevät Venice-ruokatuolista hillityn tyylikkään sekä mukavan ja miellyttävän istua. Tuoli on verhoiltu kestävällä, viskoosi-pellava- ja polyesterikankaalla. Runko on valmistettu männystä ja tuolinjalat laadukkaasta koivusta, joka on petsattu tummanruskeaksi.


DELANO CHAIR


TIMELESS DESIGN

Delano tuoli

Ajaton ja tyylikäs käsinojallinen Delano-tuoli Newport Collectionilta. Tuoli on verhoiltu kestävällä, viskoosi-pellava- ja polyesterikankaalla. Runko on valmistettu männystä ja tuolinjalat laadukkaasta koivusta, joka on petsattu tummanruskeaksi. Messinkinen Newport-tunnus ruokatuolin etujalassa. Klassinen muotonsa ja valkoisen sävynsä ansiosta Newportin Delano ruokatuolit sopivat useimpiin ruokapöytiin.


ADDISON CHAIR


NEWPORT FURNITURE

Addison ruokatuoli

Tyylikäs Addison-ruokatuoli kuuluu Newport Premium Furnituren mallistoon. Ruokatuoli on valmistettu huolellisesti tarkoin valituista materiaaleista, jotta on saatu aikaan oikea tasapaino laadun ja muotoilun välille. Pyöristetty selkänoja ja pehmeä runko tekevät Addison-ruokatuolista hillityn tyylikkään sekä mukavan ja miellyttävän istua.


HUDSON CHAIR


ELEGANT DESIGN

Hudson ruokatuoli

Hudson-tuolissa on kaunis messinkiniittaus istuimen ympärillä ja selkänojan takapinnalla. Runko on valmistettu männystä ja tuolinjalat laadukkaasta koivusta, joka on petsattu tummanruskeaksi. Messinkinen Newport-tunnus ruokatuolin etujalassa. Klassinen muotonsa ja hiekan-/vaaleanbeigen sävynsä ansiosta Newportin Hudson-ruokatuolit sopivat useimpiin ruokapöytiin.


WINDSOR CHAIR


CLASSIC DESIGN

Windsor tuoli

Klassikko uudessa asussa: pyöreä selkänoja takana ja tukevasta puusta valmistettu runko ovat erottamaton osa tuotetta. Tuolissa on tukevaksi suunniteltu istuin sekä selkänojana ja jalkoina toimivat kiinteät sorvatut pinnat. Olemme kuitenkin maustaneet Windsor-tuolin klassista ilmaisua huolellisesti muotoilluilla elementeillä.

Windsor tuoli rich brown

Klassinen ja kaunis tuoli.
Newportin Windsor-pinnatuoli on valmistettu ylellisestä amerikkalaisesta umpitammesta.
469,50 €

CROSS CHAIR


CLASSIC DESIGN

Cross ruokailutuoli

Tuolin esikuva on uskomattoman suosittu tuolimalli, jota näkee Euroopan kauneimpien kaupunkien kahviloissa. Erittäin käytännöllinen, ylellisestä tammesta valmistettu ruokailutuoli, jossa on ristikkoselkänoja.

Cross ruokailutuoli valkoinen

Tuoli pyöristetyllä selkänojalla.
Ylellisestä amerikkalaisesta umpitammesta valmistettu tuoli värissä White Drifted Oak. Istuin valmistettu luonnonmukaisesta rottingista.
281,50 €

Cross ruokailutuoli burnt oak

Ristikkäinen selkä antaa hyvän tuen.
Ylellisestä amerikkalaisesta umpitammesta valmistettu tuoli värissä Burnt Oak. Istuin valmistettu luonnonmukaisesta rottingista.
281,50 €

Olemme paikalla -

Esitä kysymyksiä, kysy vinkkejä ja neuvoja sekä pyydä lisätietoja valikoimasta.

Jos asiasi koskee tehtyä tilausta,
ota yhteyttä tukeen tästä.

Olemme paikalla -

false