undefined

Suosituimmat haut

  Newport Collection
  Åre | Newport Travel Guide
  LUXURY SKI RESORTS

  ÅRE GUIDE

  Newport Travel Guide

  INTERNATIONAL ATMOSPHERE

  Pohjoismaiden alppipääkaupunki

  Lunta, laskettelua ja upeaa luontoa. Perinteikäs Åre on yksi Ruotsin arvostetuimmista talvikohteista, jonka hiihtokausi kestää marraskuusta toukokuuhun. Åre on pitkään ollut ruotsalaisten ja pohjoismaalaisten hiihtoturistien suosima hiihtokeskus. Viime vuosina kansainväliset ja lähialueiden turistit ovat alkaneet lomailla Åressa ympäri vuoden.

  DOGSLED EXPERIENCE

  Koe vuoret koiravaljakosta käsin

  Koiravaljakkoajelu Åressa on todellinen talviseikkailu, jossa pääset lähelle luontoa. Voit usein valjastaa koirasi itse, minkä jälkeen esittelee päivän kierroksen ja opastaa ajotekniikkaa. Sitten on aika ohjata valjakko vuoristometsän halki. Vuorovaikutus koirien kanssa ja niiden voiman hallitseminen ovat monille vaikuttava kokemus. Tässä on esimerkkejä muutamista koiravaljakkoajeluita tarjoavista yrityksistä:

  Björnens hundspann
  Riverlodge Huskys
  Åre Sleddog Adventures

  ÅRE FROM ABOVE

  Yksin vuorenhuipulla

  Heliskiing on hiihtolaji, joka yhdistää helikopterilennon ja laskettelun. Matka alkaa helikopterilla, josta siirrytään laskuvaiheeseen suksilla tai lumilaudalla. Lentäjä jättää laskijat vuorenhuipulle ja he saavat taitavien oppaiden ohjauksessa nauttia koskemattomista vuorenrinteistä ja ikimuistoisista laskukokemuksista rikkumattomassa rauhassa. Esimerkkejä heliskiing-palveluista tarjoavista yrityksistä:

  Explore Åre
  Storm Heliworks

  SKI LODGE FEELING

  Newport Åre

  Newportin pohjoisin myymälä sijaitsee Åren keskustassa. Myymälä on hiihtomajavaikutteisen miljöönsä ja tyylikkään tunnelmansa ansiosta yhtä lailla inspiraation kuin ostosten kohteena. Tämän lifestyle-myymälän valikoima sopii niin moderneihin vuoristomajoihin kuin kaupunkiasuntoihinkin.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  COPPERHILL MOUNTAIN LODGE

  WORLD CLASS DESIGN

  Copperhill Mountain Lodge

  Tämä tunnettu design-hotelli edustaa maailmanluokan arkkitehtuuria ja tarjoaa hiihtopalvelut heti ovelta. Täällä voit nauttia palkitusta kylpylästä, vuoristoruoasta ja rennosta hiihtomajaelämästä. Hotellin suunnittelusta vastasi maailmankuulu arkkitehti Peter Bohlin, jonka käsialaa ovat myös monet Applen lippulaivamyymälät ja Bill Gatesin yksityisasunto. Aivan Förbergetin huipulla, lähellä Copperhill Mountain Lodgea ja Åren hiihtojärjestelmää sijaitsee Pohjoismainen upein yksityishuvila ja julkkisten suosikkitalo Åressa, The Villa, jota voi varata ympäri vuoden.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  HOTEL ÅREGÅRDEN

  OLDEST IN TOWN

  Hotel Åregården

  Keskeltä Årea sijaitsee kaupungin vanhin hotelli Hotel Åregården vuodelta 1895. Hotel Åregården on moderni ja ylellinen vuoristohotelli, jossa on 54 tyylikästä huonetta. Vain 100 metrin kävelymatkan päässä Åren torilta sijaitseva hotelli on lähellä kaikkea, mitä tällä vuoristokylällä on tarjota.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  GRANEN HOTELL

  MOUNTAIN CLOSENESS

  Granen Hotell

  Tämä vuoristohotelli sijaitsee aivan Åren laskettelurinteiden vieressä, vain 250 metrin päässä rautatieasemalta. Moderni ja viihtyisä hotelli, jonka suositussa ja viihtyisässä oleskelutilassa on kaksi takkaa sekä paljon mukavia sohvia ja nojatuoleja. Hotellin oma ravintola tarjoilee herkkuja isoäidin tyyliin.

  Explore »

  GOURMET RESTAURANT

  BUUSTAMONS FJÄLLGÅRD

  CULINARY EXPERIENCE

  1ST CLASS ON TOP

  Buustamons fjällgård

  732 metriä merenpinnan yläpuolella, vuorenrinteessä puurajalla sijaitsee viihtyisä Buustamonin vuoristotila. Ravintola on rinteen vieressä, joten siellä voi piipahtaa lounaalla laskupäivän lomassa. Illalla pääset tänne kelkalla, mikä on elämys sinänsä. Ennen illallista voit vielä saunoa ja pulahtaa puulämmitteiseen paljuun.

  Explore »

  GOURMET RESTAURANT

  FJÄLLPUBEN

  CULINARY EXPERIENCE

  COZY & HOMELY

  Fjällpuben

  Kotoisa taverna kivenheiton päässä Åren torilta – keskellä kylää. Viihtyisä ja tunnelmallinen paikka, jonka herkullisella listalla on jokaiselle jotakin. White Guide kuvasi Fjällpubenia vuonna 2014 näin: ”Todellinen tunnelman nostattaja, josta voi alkaa pitkä yö Åren yöelämässä ja johon päättyy pitkä päivä rinteessä. Paksujen villapaitojen ja silkkipuseroiden keskellä on helppo tuntea olonsa kotoisaksi."

  Explore »


  Näin saavut

  Åre sijaitsee noin 615 kilometrin etäisyydellä Tukholmasta ja 867 kilometrin etäisyydellä Malmöstä. Monet saapuvat Åreen junalla, joka tuo matkalaiset suoraan keskustaan. Jos saavut lentäen, Arlandasta on yhteys Åre Östersund Airportille. Talvikaudella lentokentältä on sujuva transfer-yhteys Åreen. Etäisyys Åre Östersund Airportilta Åreen on noin 87 kilometriä. Trondheim Airport Værnesin lentokentän kautta matka Åreen on noin 134 kilometriä.